Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Februāra beigās - pārceltais Elīnas Garančas koncerts

Lielajā ģildē 28. februārī plkst. 19 notiks pārceltais Elīnas Garančas koncerts „Garanča un Šišons spāņu mūzikā”, kas sakarā ar Elīnas Garančas veselības problēmām nenotika pagājušā gada 18. septembrī, informēja Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra komunikāciju vadītājs Mārtiņš Pučka.

Koncertā kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri tā galvenā diriģenta Karela Marka Šišona vadībā tiks atskaņoti skaņdarbi no Elīnas Garančas jaunā albuma „Habanera”. Tajā skanēs galvenokārt spāniski motīvi – gan spāņu dziesmas un melodijas no sarsuelām, gan fragmentus no Nikolaja Rimska-Korsakova “Spāņu kapričo” un Žorža Bizē operas “Karmena”. Vēl koncertā būs dzirdamas arī vairākas itāļu operu ārijas no Amilkāres Ponkjelli operas “Džokonda” un Gaetāno Doniceti operas “Favorītes”.

Pēc koncerta Rīgā Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris kopā ar galveno diriģentu un māksliniecisko vadītāju Karelu Marku Šišonu un pasaulslaveno latviešu operdziedātāju Elīnu Garanču dosies Eiropas koncertturnejas otrajā daļā, sniedzot koncertus Bādenbādenē un Vīnē, norādīja Mārtiņš Pučka. Kā jau iepriekš tika ziņos, Elīnas Garančas un LNSO kopīgās Eiropas turnejas pirmā daļa notika pagājušā gada rudenī, taču dziedātājas veselības problēmu dēļ daļu no koncertiem nācās atcelt. Turnejā augstu novērtējumu guvusi Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra spēle, tādējādi vairojot LNSO starptautisko atpazīstamību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja