Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Foto: Festivālu Summer Sound apmeklējuši vairāk nekā 40 000 cilvēku

Pagājušajā nedēļas nogalē Liepājā jau desmito reizi notika festivāls Summer Sound, kura bagātīgais apmeklētāju skaits ierindo festivālu starp nozīmīgākajiem muzikālajiem notikumiem reģionā. Pēc sākotnējā novērtējuma apmeklētāju skaits pārsniedza 40 000 abās dienās.

"Pēc sākotnējā novērtējuma apmeklētāju skaits pārsniedza 40 000 abās dienās, neskaitot bezmaksas apmeklējumu sestdienas pirmspusdienā. Par to, vai festivāls ir bijis ekonomiski izdevīgs, mēs varēsim teikt tikai pēc kāda laika, kad tiks veikti visi aprēķini, bet jau tagad ir skaidrs, ka pat pie šāda apmeklējuma rezultāta tikai ar biļešu ieņēmumiem ir grūti nosegt to izmaksu pieaugumu, kas noticis šī gada laikā," stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

"Pēc divu gadu pandēmijas izraisītā pārtraukuma pasākumu sektorā, esam vairāk kā gandarīti par paveikto šī gada festivālā. Sirsnīgu paldies gribu teikt gan apmeklētājiem, kuri bija tika lielā skaitā un novērtēja piedāvāto, gan festivāla Summer Sound komandai par ieguldīto enerģiju un darbu. Tas dod motivāciju turpināt arī 2023. gadā!" stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Festivāls Summer Sound šogad notika jau desmito reizi. Divās dienās uz Summer Sound četrām festivāla skatuvēm bija iespēja vērot gan krāšņus un enerģiskus, gan emocionālus priekšnesumus no pašmāju un pasaules zvaigznēm - John Newman un Riton, kaimiņzemes The Roop, Ukrainas Go_A, Musiqq, Gacho, ansis, Jumprava, Dagamba, Astro’n’out, Singapūras satīns, Citi zēni, Kreisais krasts, Pienvedēja piedzīvojumi, Ralfs Eilands, Edavārdi un daudziem citiem.

Festivāla teritorijā darbojās arī Brīvdabas kino un karuseļi, pirmo reizi festivālā darbojās - Klubs ++. 

Īpaši padomāts bija arī par bērniem, kuriem līdz 10 (ieskaitot) gadu vecumam ieeja festivālā bija bez maksas. Festivāla teritorijā darbojās bērnu zona ar atraktīvām nodarbēm un lieliskiem pieskatītājiem.

Festivālam varēja iesildīties jau  27. un 28. jūlijā, kad Juliannas pagalmā Liepājā notika bezmaksas ieskaņas koncerti. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja