Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Gatavojoties Arēnas šovam, Gustavo izdod jaunu dziesmu

Mūzikas producents un izpildītājs Gustavo, gatavojoties savam līdz šim grandiozākajam un dinamiskākajam koncertšovam, kas notiks 6. decembrī Arēnā Rīga, izdod jaunu skaņdarbu Jāshēmo, informēja mūziķa pārstāvji

Gustavo arēnas šovs Tagad tikai sākās solās būt līdz šim dinamiskākā un dramaturģiskiem pavērsieniem bagātākā koncertprogramma. Koncerts tiks veltīts piektajam studijas albumam Tagad tikai sākās, kā arī tiks izpildīti spilgtākie Gustavo daiļrades hiti. 

"Arēnas šova scenogrāfijas koncepciju un īpaši sagatavotas, noskaņām bagātas, video vizualizācijas rada mans draugs un kolēģis – režisors Papa Chi. Spriežot pēc tā, kas top, nebeidzu būt pārsteigts par to, kā viņš arvien spēj atrast negaidītus un neordinārus risinājumus, lai paspilgtinātu koncerta dinamiku, dzēšot robežu starp realitāti un notiekošo uz milzu ekrāniem. Ir prieks redzēt, kā mūsu ambīcija, radīt uz ilgu laiku atmiņā paliekošu šovu, soli pa solim materializējas.” stāsta Gustavo. “Ir skaidrs, ka mēs virzāmies uz pasaules mēroga repa šovu, kurā ir pārdomāta ikviena nianse gan skanējuma un viesmākslinieku daudzveidības, gan horeogrāfijas ziņā.”

Lai gan koncerta nosaukums ir Tagad tikai sākās, un tas veltīts Gustavo jaunākajam albumam, koncertā varēs dzirdēt arī jaunāko Gustavo skaņdarbu Jāshēmo, kas no šodienas ir klausāms straumēšanas un lejupielādes vietnēs.

“Manī jau sen urdēja ideja, ka caur personisku stāstu, dziesmas formā varētu apskatīt dažus Latvijas mūzikas uzņēmējdarbības kutelīgos aspektus, par kuriem bieži tiek runāts kuluāros. Nonācu līdz muzikālām atsaucēm bagātam skaņdarbam, kurš simbolizē neatlaidību, vērīgumu un ambīcijas. Pat nezinu, vai bez šīm izpausmēm būtu iespējams ilgstoši strādāt nozarē un savā darbībā apvienot gan radošo, gan organizatorisko mūzikas aroda pusi,” komentē dziesmas autors. 

2024. gada pavasarī tika izdota albuma Tagad tikai sākās Deluxe versija, kurā 13 līdzšinējās albuma dziesmas tika papildinātas ar četrām jaunām kompozīcijām, tostarp klausītāju īpaši iemīļotu kompozīciju Zeme atveras, kas tapa sadarbībā jauno repa talantu Wiesuli. Albuma dziesmu mūzikas, aranžiju un vārdu autors ir pats Gustavo, kā arī atsevišķām dziesmām, vārdu autori ir žanra izcilnieki – Ozols, Čižiks un ansis. Kā viesmākslinieki albumā piedalās arī Arnis Račinskis, Sanda Dejus, Laima Dimanta, Rihards Bērziņš, Jānis Krīvēns, rolands če, xantikvariāts, Prusax, Steps, Viņa u. c. Skreču partijas izpilda Dj Monsta. Par ieraksta skaņu režiju atbildīgs ilggadējais Gustavo draugs un kolēģis Sergejs Laletins.

Gustavo arēnas šova Tagad tikai sākās biļetes pieejamas vietnē www.beidzot.lv un Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja