Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Grupa Xenos laidusi klajā savu trešo studijas albumu Tuvāk

Īsi pirms Ziemassvētkiem poproka grupa Xenos laidusi klajā savu trešo studijas albumu Tuvāk. Albumā iekļautas desmit dziesmas, starp kurām ir arī radio topus iekarojušie singli Vai tu zini, kas ir mīlestība? un Ūdens, portālu Diena.lv informē grupas pārstāvji.Grupas jaunais albums turpina abu iepriekšējo albumu iesākto vēsti par patiesām vērtībām, mīlestību, ticību un tuvošanos Dievam, atbildīgu rīcību un dažādām svarīgām dzīves izvēlēm.

Ar jaunajām dziesmām Xenos vēlas gan iepriecināt, iedrošināt, gan vedināt uz pārdomām savus klausītājus.Albums ierakstīts dažādās studijās divu gadu garumā - Kristīgā Radio studijā, The Wind, Arņa Slobožaņina studijā, vairākums dziesmu tapušas sadarbībā ar Valdi Indrišonoku viņa studijā Free Sound.Grupas Xenos soliste Santa Lozinska stāsta: „Ieraksts tapis tik ilgā laika posmā, jo ar savām jaunajām dziesmām vēlējos pateikt jaunas dzīves atziņas, kuras nav pateiktas jau iepriekšējos albumos. Izejot cauri dažādiem pārdzīvojumiem, es sapratu, ka man ir ko teikt un katram vārdam ir dziļa nozīme.”Ieraksta procesā piedalījušies arī dažādi viesmūziķi - Aigars Āboliņš, Miķelis Vīte, Raimonds Macats, Kārlis Indrišonoks, Aigars Paulis un citi.Līdz šim grupa izdevusi divus albumus - Man ir prieks dzīvot (2004) un Kā tu tā māki? (2006).Grupa Xenos pastāv jau 11 gadus un ir aktīvi koncertējuši, kā arī piedalījušies festivālos Bildes, Saldus Saule, Sinepes un Medus, Stage Number one, Graffiti festivāls, Tu esi pamanīts, Viking festival (Norvēģija), Sozo (Ungārija). Xenos ir uzstājušies dažādu draudžu un kristīgo organizāciju organizētos pasākumos, nometnēs, dziesmu svētkos un festivālos.Plašāka informācija pieejama grupas mājas lapā www.xenos.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja