Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Gustavo aicina remiksēt albuma Trešā elpa dziesmas

Arī hiphoperis Gustavo sekojis citu mūziķu paraugam un piedāvā faniem remiksēt kādu no viņa dziesmām. Remiksēšanai un jaunradei tiek piedāvātas dziesmas vasarā izdotā albuma Trešā elpa – Pilsētas portāls un Kur ir mana galodiņa. Remiksēšanai nepieciešamie materiāli lejupielādējami remix.gustavo.

lv. Jaunās dziesmu versijas iespējams veidot visdažādākajā stilistikā, obligāti izmantojot kādu no piedāvātajām_ a capella_. Darbus sūtiet līdz 4. februārim, izmantojot mājas lapu remix.gustavo.lv. Konkursā būs divi uzvarētāji; vienu izvēlēsies Gustavo, savukārt otru noteiks klausītāji, balsojot par sev tīkamāko kompozīciju. Noklausīties iesūtītās versijas iespējams konkursa mājas lapā remix.gustavo.lv.Balsojums notiks līdz 10. februārim, bet rezultāti tiks paziņoti 11. februārī. Gustavo izvēlētā uzvarētāja remikss īpašā akcijā tiks izplatīts _Tuborg Green Pass programmā._ Tās ietvaros Gustavo jau radījis četras jaunas dziesmu versijas. Akcijas laikā, pērkot _Tuborg _alus četrpaku, varēs iegūt unikālu kodu, ar kura palīdzību būs iespēja lejupielādēt ne tikai vienu no četriem jaunajiem Gustavo remiksiem, bet arī konkursa uzvarētāja piedāvāto versiju. Piedalīties_ GreenPass_ akcijā  var tikai no 18 gadiem.. Savukārt klausītāju simpātija iegūs specbalvu no _adidas Originals. _Iedvesmojot potenciālos konkursa dalībniekus, Gustavo stāsta, kā tapusi dziesma _Panā’ ču!,_ kas veidota sadarbībā ar ilggadējo kolēģi R-vi. „Šajā dziesmā mēs piesaucam labu iznākumu. Un darām to, kā nu prazdami – R-viss ar viltu, turpretī es tam dzenos pakaļ un beigās šī skriešana pārtop par paļaušanos. Spriežot pēc ilustrācijas, abi piegājieni nenostrādā. Rezultātā esam kļūdījušies, un tas ir labi, jo no kļūdām taču mācās. Mēs vēl tikai apgūstam drosmi kļūdīties, jo to mums līdz šim neviens nav mācījis,” par dziesmas vēstījumu un ilustrāciju saka Gustavo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija piedalās Frankfurtes grāmatu tirgū

Laikā no 16. līdz 20. oktobrim Latvija ar nacionālo stendu piedalīsies Frankfurtes grāmatu tirgū (Frankfurter Buchmesse), kuru šogad apmeklēs ne tikai izdevēji un rakstnieki, bet arī Latvijas R...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja