Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Izziņota koncertturnejas Roger Waters: Us + Them filmas iznākšana

Ar izpārdotu koncertu un vienu no krāšņākajiem, muzikāli iespaidīgākajiem 21. gadsimta rokmūzikas šoviem 2018. gada vasarā Arēna Rīga viesojās leģendārās britu rokgrupas Pink Floyd dibinātājs un vizionārs Rodžers Voterss. Piektdien Sony Music Entertainment izziņojuši ilgi gaidītās koncertturnejas Roger Waters: Us + Them filmas iznākšanu Blu-ray, DVD, CD un vinila formātos.

Rodžers Voterss izslavētā un izpārdotā Us + Them koncertturneja visā pasaulē norisinājās no 2017. līdz 2018. gadam, kopā sniedzot 156 šovus un pulcējot 2,3 miljonus skatītāju. Tā ietvaros Rodžers Voterss izpildīja dziesmas no visiem savas karjeras posmiem, tostarp populārākās un atzītākās Pink Floyd kompozīcijas The Dark Side of The Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here, kā arī dziesmas no mūziķa jaunākā, 2017. gadā iznākušā albuma Is This the Life We Really Want?.

Filmas režisori Sīns Evans un Rodžers Voterss spējuši radīt autentisku koncerta sajūtu, izmantojot pašas modernākās pieejamās audio un digitālās tehnoloģiju iespējas. Filma ietver virkni elpu aizraujošu, mākslinieciski nostrādātu vizuālo elementu ar augstākās klases skanējumu, grandiozi iemūžinot Rodžers Voterss leģendārās dzīvās uzstāšanās un aizvedot skatītājus vēl nebijušā emocionālā ceļojumā.

Rodžers Voterss spēcīgi demonstrē to, ka sirdī viņš ir muzikāls aktīvists un viens no kaislīgākajiem politisko viedokļu līderiem. Viņš ir veltījis savu dzīvi cīņai pret tiem, kuri cenšas kontrolēt mūsu dzīvi, un tiem, kas cenšas iznīcināt mūsu planētu. Dziesmas Welcome To The Machine un Another Brick In The Wall Part II ir spilgts atgādinājums par drūmajiem laikiem, par kuriem mākslinieks jau pirms vairākiem gadu desmitiem bija brīdinājis - par nošķirtību, nastu, alkatību, ciešanām, iznīcināšanu un zaudējumiem. Un tomēr dziesmu autora cilvēcīgumu visskaidrāk iespējams saskatīt tieši dziesmā Wish You Were Here, kur tiek atainots bargs ieskats pasaules nākotnē, bet vēstījuma pamatā saglabāta cerība par vienotību un mīlestību.

Roger Waters: Us + Them koncertfilma no Sony Pictures Home Entertainment ir pieejama 4K, HD un SD Digital formātos. Filma uzņemta no tūres koncerta Amsterdamā un lokācijās Lielbritānijā. Skatītājiem digitālajos formātos būs iespēja redzēt vēl neredzētus kadrus, tostarp divas papildu koncertdziesmas Comfortably Numb un Smell the Roses, kā arī aizkadrus no koncertu aizkulisēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja