Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kultūras namā Pie Labvēlīgā tipa notiks latviešu estrādes vintage zaļumballe

30. septembrī un 1. oktobrī kultūras namā Pie Labvēlīgā tipa Raiņa bulvārī 21 notiks „zaļumballe” Latviešu estrādes vintage stilā.Koncertos piedalīsies sieviešu vokālais kvartets Neaizmirstulītes un pūšamo instrumentu kvintets Live Brass, portālam Diena.lv pastāstīja pasākuma rīkotāji.Sadarbojoties ar trompetistu, aranžētāju un bijušo Rīgas Estrādes orķestra vadītāju Aivaru Krūmiņu, sieviešu vokālajam kvartetam Neaizmirstulītes un pūšamo instrumentu kvintetam Live Brass ir izdevies atdzīvināt latviešu estrādes mūzikas sešdesmito, septiņdesmito un astoņdesmito gadu spilgtākās melodijas, kas, kā ir pārliecinājušies paši mākslinieki, uzrunā klausītājus arī šodien.

Sieviešu vokālā kvarteta Neaizmirstulītes pirmsākumi meklējami 2006. gadā, kad Latvijas Nacionālajā operā diriģenta Normunda Šnē vadībā tika īstenots Latviešu kino mūzikas koncerts. Vēlāk meitenes muzicēja Dailes teātra muzikālās daļas vadītāja Jura Vaivoda vadībā. Kvartetā dzied četras Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas absolventes, profesionālas mūziķes - Zane Stafecka, Elīna Šmukste, Laura Jēkabsone un Laura Leontjeva.Pūšamo instrumentu kvintets Live Brass aktīvu koncertdarbību sācis 2004. gadā. Kvintetā ir apvienojušies pieci profesionāli mūziķi, kuru ikdiena rit, muzicējot Latvijas Nacionālās operas orķestrī, Profesionālajā pūtēju orķestrī Rīga un citos muzikālos projektos. Ansamblim vairāku gadu garumā ir izveidojusies veiksmīga sadarbība ar Valsts SIA Latvijas koncerti, kas atbalsta un veicina kvinteta koncertdarbību Latvijā. Live Brass muzicē arī dažādos korporatīvos pasākumos, prezentācijās, kāzās un citos pasākumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja