Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Labdarības koncerts Jaunpilī Ar mūziku pret vētru ar Latvijas zvaigžņu dalību

Jau šo trešdien, 23. augustā, no plkst. 19.00 Jaunpils pils laukumā notiks grandiozs labdarības koncerts Ar mūziku pret vētru Jaunpils pils, Jaunpils baznīcas un mājsaimniecību atjaunošanai pēc lielās vētras, kas Jaunpils pagastā plosījās 7. augustā.

Vētras laikā stipras vēja brāzmas, lietusgāzes un lielgraudu krusa radīja lielus postījumus un zaudējumus neskaitāmām mājsaimniecībām, Jaunpils pilij un baznīcai. Tika izpostīts pils vēsturiskais dakstiņa jumts, izsisti visi Dienvidu spārna logi, kā arī smagi cieta pils fasāde un Dzirnavu ēkas.

Lai rastu līdzekļus postījumu novēršanai, šo trešdien notiks vērienīgs labdarības koncerts ar daudzu mūziķu, aktieru un citu mākslinieku piedalīšanos, kuri bez vilcināšanās atsaucās pils saimes lūgumam atbalstīt vētrā cietušos. Mākslinieku vidū ir Andrejs Osokins, Vestards Šimkus, Igo, Olga Rajecka, Ieva Akuratere, Ineta Rudzīte, Varis Vētra, Ēriks Upenieks, Daumants Kalniņš, Kristīne Zadovska, Mārtiņš Kanters, Normunds Rutulis, Zane Dombrovska, Dita Lūriņa, Egils Melbārdis, Rihards Saule un tādas mūzikas grupas kā “Dzelzs Vilks”, “Kričevic Band-a”, brīvās gribas ansamblis “Stiprās Sievas”, etnogrupa “Ogas”, aktieru ansamblis ILGA, viduslaiku mūzikas grupa “Trakula”, grupas “Ginger Band”, “De Speakable” un “Atspulgi”.

Koncerts plānots līdz pat vieniem naktī, tādēļ apmeklētāji aicināti ņemt līdzi siltas drēbes. Pils teritorijā būs pieejamas arī uzkodas un dzērieni.

Koncerts būs skatāms arī tiešraidē Jaunpils pils kontā Facebook un Youtube.

Pils saime aicina ikvienu draugu, labdari, līdzcilvēku, atbalstītāju, savus jaunpilniekus un novadniekus ar savu klātbūtni pagodināt labdarības koncertu un ziedot, lai senā pils atkal var uzņemt visus zem sava jumta un varētu palīdzēt citiem vētrā cietušajiem.

Ziedot būs iespējams ne tikai koncerta laikā, bet līdz pat 31. augustam īpaši izveidotā ziedojumu kontā, kas pieejams vietnē Bezrindas.lv.

Koncerta organizētāji pateicas visiem līdzcilvēkiem, kuri palīdzēja sakopt pils teritoriju uzreiz pēc vētras, kā arī visiem māksliniekiem, kuri piedalīsies koncertā, lai priecētu ikvienu apmeklētāju klātienē Jaunpils pils laukumā un tiešraidē!

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja