Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports uzņem European Music Exporters Exchange biedru delegāciju

Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports (LMAB/LME) šonedēļ 6. un 7. novembrī uzņems European Music Exporters Exchange biedru delegāciju, informēja biedrības pārstāvji.

European Music Exporters Exchange jeb EMEE ir nevalstiska organizācija, kas apvieno 33 valstu un reģionālo Mūzikas eksporta birojus no 28 valstīm. LMAB/LME jāatzīmē kā viens no EMEE dibinātājiem.

Agnese Cimuška-Rekke, Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports izpilddirektore: "Eiropas mūzikas eksporta asociācija ir būtisks partneris Latvijas mūzikas industrijai, nodrošinot platformu zināšanu un pieredzes apmaiņai. Tās darbība veicina Latvijas mūziķu un mūzikas profesionāļu iespējas starptautiskajā arēnā, stiprinot mūsu valsts reputāciju kā nozīmīgu Eiropas mūzikas dalībnieku. Šī sadarbība ir solis tuvāk mūsu kopīgajam mērķim – veidot dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu mūzikas ekosistēmu visā Eiropā."

EMEE misija ir stiprināt Eiropas mūzikas nozari, veicinot mūzikas daudzveidību, redzamību, atbalstot mobilitāti Eiropā un ārpus tās. EMEE atbalsta šo procesu, nodrošinot informācijas un ekspertīzes apmaiņu starp organizācijas biedriem, kā arī projektu iniciatīvas starp mūsu biedriem un/vai citām mūzikas nozares organizācijām.

European Music Exporters Exchange ietvaros tā dalībnieki nodrošina resursus mūziķiem, izglīto un atbalsta mūzikas menedžerus, izdevējus, izplatītājus, festivālu organizatorus, aģentus, pasākumu rīkotājus un citus profesionāļus mūzikas ekosistēmā. EMEE strādā ciešā sadarbībā ar kultūras un valsts iestādēm, mūzikas industriju pārstāvošajām asociācijām un kolektīvajām sabiedrībām, iestājoties par mūzikas industrijas vērtībām un interesēm.

Rīgu apmeklēs Igaunijas, Polijas, Austrijas, Francijas, Itālijas, Beļģijas, Lielbritānijas, Rumānijas, Vācijas, Šveices un Slovākijas EMEE biedri, kas katrs pārstāv savas valsts mūzikas eksporta organizācijas.

Šīs misijas laikā EMEE delegāti tiksies ar kultūras un valsts iestādēm, prezentēs jaunāko pētījumu par mūzikas eksporta attīstību Eiropā un Eiropas valstu mūzikas industrijas ekosistēmu kopīgajiem un atšķirīgajām iezīmēm. EMEE tiks iepazīstināti ar Latvijas mūzikas industrijas aktīvajiem dalībniekiem un mūzikas tirgu, iespējām, aktivitātēm, pieredzēm un iniciatīvām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja