Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerts būs dzirdams un redzams tiešraidē

Mārtiņa Freimaņa piemiņas koncerts Dzīve kā košums, kas 11.martā notiks Arēnā Rīga, tiešraidē būs dzirdams un redzams Radio SWH ēterā. Tiešraides sākums plkst. 20, Dienai pavēstīja Radio SWH.M.Freimaņa piemiņai veltītajā koncertā ar skaistākajām grupas Tumsa un paša autora dziesmām viņa talanta pielūdzējus priecēs Lauris Reiniks, Putnu balle, Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Labvēlīgais tips, Čilli, grupas PER un Blitze, Yana Kay, koris Mūza, Astro’n’out, Valters un Kaža, Ance Krauze, Marija Bērziņa, Nikolajs Puzikovs, un citi.

Mārtiņa dzeju lasīs Arturs Skrastiņš un Zane Daudziņa.Koncerta atkārtojumu Radio SWH ēterā varēs noklausīties 12.martā plkst. 17.28.janvārī Radio SWH ēterā notika emocionāls M.Freimaņa atceres koncerts, kurā piedalījās Aija Andrejeva, grupas Putnu balle, PER, Borowa MC, Olga Rajecka, Liene Šomase, Ella, Normunds Jakušonoks un citi mūziķi. Šī koncerta atkārtojumu iespējams noskatīties www.radioswh.lv.No 8.marta darbojas arī ziedojumu tālrunis 90006380, uz kuru zvanot, jebkuram ir iespēja ziedot vienu latu Mārtiņa Freimaņa fondam, viņa piemiņas vietas izveidei. Tālrunis darbosies visu koncerta laiku, kā arī mēnesi pēc pasākuma. Atvērts arī ziedojumu konts LV57HABA0551030362513.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja