Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies grupa Imagine Dragons

Nākamā gada vērienīgāko koncertu Latvijā un Baltijā sniegs Lasvegasas grupa Imagine Dragons, kura ar vienīgo koncertu Baltijā 1. jūnijā uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē pasaules koncertturnejas Mercury World Tour ietvaros, informēja koncerta rīkotāji.

Imagine Dragons, grupa, kura 2013. gadā daudzviet tika nosaukta par labāko jauno grupu, ātri kļuva par slavenāko rokgrupu no Lasvegasas kopš The Killers laikiem. Imagine Dragons ir sevi pierādījuši kā vienu no spēcīgākajām koncertgrupām, kas spēj saviļņot un izpārdot lielākos pasaules stadionus un arēnas. Ar savu nerimstošo enerģiju, krāšņajiem un līdz detaļām pārdomātiem šoviem Imagine Dragons koncerti ir kā muzikāls piedzīvojums, kur rokmūzika sastopas ar hiphopu, folkmūzikas un elektronikas elementiem. To apliecina arī grupas uzstāšanās savas karjeras pirmsākumos Positivus festivālā 2013. gadā un izpārdotā Arēnā Rīga 2016. gadā.

Kopš grupas debijas uznāciena Imagine Dragons ir kļuvusi par vienu no lielākajām un pārliecinošākajām rokgrupām pasaulē. Grupa ir saņēmusi 53 mūzikas apbalvojumus un 160 nomināciju par pieciem izdotajiem albumiem. Imagine Dragons ir ieguvusi trīs American Music Awards balvas, deviņas Billboard Music Awards balvas, Grammy Award apbalvojumu par labāko rokmūzikas izpildījumu, MTV Video Music Award balvu un World Music Award balvu kā labākā rokmūzikas grupa. 2014. gadā grupa tika nominēta četrpadsmit Billboard Music Awards balvām, tostarp uzvarot kategorijā kā Gada labākā grupa, un 2018. gadā vienpadsmit Billboard Music Awards balvām, saņemot apbalvojumu par Gada labāko albumu. Imagine Dragons ir iekļuvuši Billboard rokmūzikas dziesmu topa 1. vietā ar trim hitiem – Believer, Thunder un Radioactive.

Izdevums The Rolling Stone dziesmu Radioactive atzinis par gada lielāko rokmūzikas hitu. 2018. gadā mūzikas straumēšanas vietnē Spotify Imagine Dragons bija visvairāk klausītā grupa pasaulē un pirmā rokgrupa, kura ar dziesmām Believer, Thunder un Radioactive pārsniedza vienu miljardu klausījumu skaitu.

Biļetes uz Imagine Dragons koncertu 1. jūnijā Mežaparka Lielajā estrādē publiskajā tirdzniecībā Biļešu serviss tīklā būs iespējams iegādāties no 5. novembra plkst. 10.00. Biļešu iepriekšpārdošanā FBI un Positivus koncertu kluba biedri tās varēs iegādāties ātrāk – jau no 3. novembra plkst. 10.00, izmantojot iepriekšpārdošanas kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem. Tikai pirmās biļetes ierobežotā daudzumā uz koncertu būs iespējams iegādāties par 59 eiro.

Pasākuma rīkotājs SIA BDG concerts garantē, ka koncerta atcelšanas vai pārcelšanas gadījumā pircējs par koncerta biļeti samaksāto naudu saņems 2 nedēļu laikā pēc pieprasījuma (aizpildītas pieteikuma formas) iesniegšanas. Droša biļete nodrošina papildu garantiju, ka pandēmijas dēļ pārcelto vai atcelto koncertu biļešu samaksātā nauda tiks atgriezta daudz īsākā laikā nekā to nodrošina valstī pastāvošie regulējumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas

Grupa Tumsa laiž klajā dziesmu Nemiera kaijas no rudenī gaidāmā studijas albuma, kas tās raibajā vēsturē būs jau septītais. Kompozīcijas autori ir grupas dibinātājs, kopš 1991. gada arī nemainīgs t...

Izdots rakstu krājums Dekoloniālās ekoloģijas

Latvijas Laikmetīgās mākslas centrs (LCCA) izdod rakstu krājumu Dekoloniālās ekoloģijas, kurā apkopoti mākslinieciski pētījumi par šodien kritiskiem ekoloģijas un sociālpolitisko pārmaiņu jautā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja