Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Mūzikas bārā “Sunny Melody” uzstāsies K.Zaharova, Dons un “Twin Town”

Mūzikas bārs_ Sunny Melody turpina piedāvāt muzikālus pasākumus, informē organizatoru pārstāve Liene Mīlgrāve. Trešdien, 17.jūnijā bārā notiks Vinyl Lullabies/Vinila šūpuļdziesmu _vakars ar DJ Klāsu Vāveri. Pēdējo 50 gadu skaistās dziesmas no lielajām melnajām platēm. No Luisa Ārmstronga līdz The Beatles, no franču mīlasdziesmu klasikas līdz Radiohead.

Dziesmas ar personību un atmosfēru. Un vēl daži mājīgi vinila skrapšķi…Turpmāk _Lullabies _DJ cikla programmas - arī citos trešdienu vakaros. Ieeja, iegādājoties kokteili – bez maksas. Ceturtdiena, 18.jūnijā – Dīvu vakars ar Kristīnu Zaharovu.Šogad Kristīna visus pārsteidza ar savu dalību _Eirovīzijā_, gan Īrijas, gan Latvijas nacionālajā atlasē ieņemot 2. vietu. Dziedātāja plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama ar dalību šovā _Zvaigžņu lietus 2_, kā arī veiksmīgu līdzdalību daudzos citos konkursos.  Šajā vakarā māksliniece dziedās daudzus populārus pasaules hitus, piemēram,_ Can’t Take My Eyes Of You, I Will Survive, Sunny_, kā arī savas dziesmas - _Ja es spētu izlikties, Until You Find A Friend_ u.c..   Piektdiena – _Solo Melody_ ar Donu .Mākslinieks, kas neprasa komentārus. Šopavasar izdevis savu otro albumu, ar milzīgiem panākumiem piedalījies Zigmara Liepiņa izrādē _Adata_. 19. jūnija koncertā Dons izpildīs savu dziesmu akustiskas versijas: _Ja tu man esi, Kolekcionārs, Tukšums _u.c. hitus.   Sestdiena – Džeza vakars ar grupu _Twin Town_. _Twin Town_ ir pieci Latvijas jaunās džeza paaudzes mūziķi - Alex "Shultc" Merzlikin (bungas un perkusijas), Kristaps Vanadziņš (taustiņi), Edvīns Ozols (basģitārists), Māris Jēkabsons (tenorsaksofons, soprānsaksofons), Mārcis Auziņš (ģitāra). Grupas muzicēšanas stils ir _nu-fusion, modern jazz, funk_.Biļešu cena ceturtdienas, piektdienas un sestdienas pasākumos - Ls 5, cenā iekļauta arī glāze šampanieša. Ar flaijeri – Ls 4 (meklējiet flaijerus grupu mājas lapās). Ceturtdienās koncerts sākas 20:00, savukārt piektdienās un sestdienās 21:00. Biļetes var iegādāties pasākuma dienā pie ieejas, kā arī www.bilesuserviss.lv Trešdien ieeja par brīvu, iegādājoties vienu kokteili.Bārs _Sunny Melody_ piedāvā arī galdiņu rezervāciju par Ls 25. Piedāvājumā ietilpst sēdvietas līdz piecām personām, šampanietis un uzkodas. Tālrunis rezervāciju pieteikšanai: 28651561. _Sunny Melody _atrodas Brīvības gatvē 199c (pretim VEF) viesnīcas _Europa City Riga_ viesnīcas 6. stāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par balvām

Jaunās Latvijas mūzikas nozares balvas Gamma izsludināšana tikai bagātina vietējo mūzikas apriti, līdz ar gadu desmitiem seno Zelta mikrofonu turpmāk apbalvojot mūziķus par sasniegumiem viena gada ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja