Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Nākamgad Arēnā Rīga uzstāsies The Offspring

Nākamgad 5. oktobrī ar koncertu Arēnā Rīga uzstāsies ikoniskā pankroka grupa The Offspring, informēja koncerta rīkotāji

Grupa turpina pārsteigt un aizraut klausītājus ar savu neapvaldīto enerģiju un oriģinālo stilu, piedāvājot svaigu materiālu ar jaunāko albumu Supercharged, kas turpina apliecināt grupas nozīmi mūzikas pasaulē. Fani var sagaidīt spēcīgu skanējumu, kas turpina tradīciju apvienot klasisku pankroku ar mūsdienīgu pieeju. Turnejas ietvaros kā īpašie viesi viņiem pievienosies kanādiešu zvaigznes Simple Plan.

The Offspring ir viena no visu laiku populārākajām amerikāņu grupām ar kuru pankroks deviņdesmitajos gados pēkšņi uzšāvās slavas virsotnēs. Pārpildīti koncerti, dziesmas, kas atpazīstamas no pirmās sekundes, vairāk nekā 40 miljoni pārdotu albumu – tas, protams, neskaitot klausītājus, kuri neko nepērk, bet aizņemas no drauga vai svētā mierā un pacietībā sagaida 21. gadsimtu, lai vairotu jau tā iespaidīgo grupas ierakstu mūsdienu klausījumu skaitu straumēšanas platformās. Grupas videoklipi savulaik aktīvi rotēja mūzikas televīzijas kanālos ne vien vēlās stundās, kur pirms tam tika “izsūtīta” skaļāka un agresīvāka rokmūzika, bet arī gaišā dienas laikā, kad pie televizoriem pielipuši pat bērni. Un nu viņi visi ir izauguši, lai ar vērienu nosvinētu The Offspring četrdesmito gadskārtu.

The Offspring tiek piedēvēts žanra apzīmējums poppanks, kura izcelsmes skaidrojumu atrast nav grūti – tas ir pankroks. Šis termins epizodiski pavīdējis jau septiņdesmito gadu otrajā pusē, runājot par The Ramones, Blondie, The Police, bet deviņdesmitajos gados tas piedzīvoja jaunu nebijušās jaudas uzplaukumu - The Offspring kopā ar Green Day un Blink-182, kļūstot par arēnu zvaigznēm un lielāko festivālu hedlaineriem. Nu jau The Offspring pasaulē ir pārdevuši vairāk nekā 40 miljonus albumu kopiju, kļūstot ne vien par pankroka pirmrindniekiem, bet arī par vienu no visu laiku pārdotākajām grupām visā plašajā, daudzveidīgajā un gadu desmitiem ilgušajā rokmūzikas vēsturē.

Šogad The Offspring pēc vairāk nekā desmit gadu pārtraukuma savus fanus ir iepriecinājuši ar jaunu – pēc skaita jau vienpadsmito studijas albumu - Supercharged. Pa šo laiku noticis ne viens vien saviļņojošs mirklis grupas dzīvē, apliecinot The Offspring nozīmi visai lielā paaudžu amplitūdā – divos dažādos koncertos viņiem uz skatuves goda viesu statusā pievienojās divas megazvaiznes. Viens no viņiem – šī brīža aktuālākais dziesminieks Eds Šīrans. Otrs – leģendārās un roka vēsturē sen zelta burtiem ierakstītās grupas Queen ģitārists Braiens Mejs, kuru ar The Offspring līderi Deksteru Holandu (Bryan "Dexter" Holland) vieno dabas zinātnes kā specialitāte, kurā abi, papildus muzikālajai darbībai, ieguvuši doktora grādus.

Biļetes tirdzniecībā no 18. oktobra plkst. 10.00 Biļešu servisa tīklā. FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, kā arī Delfi+ abonenti biļetes varēs iegādāties iepriekšpārdošanā jau no 16. oktobra plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja