Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Noasā lidos latvieši un spēlēs Besarābijas prinči

Trešdien, 9.jūnijā peldošajā galerijā Noass pie AB dambja savu jaunāko multinacionālo veikumu piedāvās Valts Pūce – šoreiz sadarbībā ar moldāvu etnodžeza grupu“Trigon”. Projektā “Lidojošie latvieši un Besarābijas prinči” piedalīsies arī Intars Busulis un Kristīne Kārkle- Puriņa. Līs moldāvu vīns un putos latviešu miestiņš – sola organizatori festivāls “Porta”.

Nedēļu gatavojušies Košraga studijā, kur pagājušovasar V.Pūce arī ierakstīja albumu “Es arī” kopā ar gruzīnu etnodžeza apvienību “The Shin”, mūziķi piedāvās krāšņu dziesmu spēli, kurā darbosies gan Vecais jūrasvilks (V.Pūce) un Kapteiņa meita (K.Kārkle Puriņa), gan Matrozis (I.Busulis) un Besarābijas prinči (Trigon). Biļešu cena uz pasākumu – Ls 5.V.Pūce jau iepriekšējos projektos demonstrējis smalku pietāti pret dažādu tautu kultūrvēsturisko mantojumu, veiksmīgi apvienojot emocionāli tik dažādās muzikālās izpausmes vienotā veselumā, liekot cerēt, ka arī šīvakara koncerts būs kā glezns mākslas darbs. Portāla Diena.lv rīcībā esošā informācija liecina – jau rudenī abi kopprojekti  - gruzīnu–latviešu un moldāvu–latviešu -, tiks apvienoti vienotā koncertuzvedumā “3 harmonijas noslēpumi”. Tie, kuri nevēlas kājām šķērsot Akmens tiltu, varēs noskaņoties kuģošanas tēmai - no plkst. 17.00 būs iepēja nokļūt uz AB dambi no Bastejkalna ar romantiskajiem kanāla kuģīšiem, kas kursēs ar 20 min. intervālu. Brauciena cena – Ls 3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Par moldāvu etnodžeza grupu "Trigon" lasi trešdien, 9.jūnijā laikrakstā "Diena" vai portāla Diena.lv sadaļā Šodien laikrakstā: Mūzika paradīzē ar odiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja