Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 16. septembris
Asja, Asnate, Dāgs

Novembrī koncertzālē Palladium uzstāsies britu elektroniskās mūzikas mākslinieks Elderbrook

Šī gada 22. novembrī koncertzālē Palladium Rīga koncertēs elektroniskās mūzikas mākslinieks Elderbrook, informēja koncerta rīkotāji

Mākslinieks ir ne vien talantīgs multiinstrumentālists, producents un dziesmu autors, bet arī izcili performē dzīvajos DJ setos, radot emocionālu sasaisti ar koncerta apmeklētājiem, nodrošinot tiem lielisku vakaru augstvērtīgi producētās Elderbrook mūzikas pavadībā. 

Elderbrook (īstajā vārdā Alekss Kocs) ir britu mūziķis, multiinstrumentālists, dziesmu autors un producents, kas izceļas ar apburoši eklektisku dažādību, jo savā nemitīgajā muzikālā skanējuma attīstīšanas ceļā jūtas apbrīnojami ērti ikkatrā žanrā, kuram pievēršas. Apvienojot country, soul, rokmūzikas un gospel stilu ietekmes, Elderbrook ir arī klasiski trenēts klavieru un ģitāras meistars. Viņa producēšanas tehnikas pamatā ir vienkāršs princips – “radīt kaut ko līdz šim nedzirdētu”. Pasaules slavu Elderbrook ieguva 2017. gadā, kad sadarbībā ar Camelphat izdeva globālo hitu Cola, kas kļuva par deju mūzikas hitu ASV un indie hitu Apvienotās Karalistes mūzikas topu virsotnēs, kā arī nopelnīja māksliniekam Grammy un Ivor Novello nominācijas.

Šobrīd Elderbrook ir starptautiski atzīts mākslinieks ar diviem studijas albumiem, vairāk nekā 1,5 miljardu straumējumu visā pasaulē, iespaidīgiem dzīvajiem koncertiem, vairākiem klausītāju iemīļotiem solo ierakstiem, kā arī neskaitāmām ievērojamām sadarbībām. Mākslinieks ir devies starptautiskās tūrēs ar Jungle, Rüfüs Du Sol un ODESZA, sadarbojies ar Camelphat, Diplo, Bob Moses un Black Coffee. Viņa neapsīkstošā izaugsme un nepagurdināmā spēja ieguldīties jauna muzikālā skanējuma meklējumos nodrošinājusi Elderbrook dinamiskākā un ražīgākā elektroniskās mūzikas mākslinieka reputāciju starptautiskās mūzikas scēnā.

Latvijas publikai Elderbrook nav svešs – viņa enerģiskā un emocionāli piesātinātā uzstāšanās 2019. gada festivālā Positivus priecēja tūkstošiem elektroniskās mūzikas fanus, atstājot neaizmirstamu pieredzi. Šoruden mākslinieks atgriezīsies Rīgā ar vēl lielāku jaudu, lai solokoncertā priecētu savus fanus gan ar labi zināmiem hitiem, gan, iespējams, savu jaunākā muzikālā veikuma – šī gada 25. oktobrī gaidāmā albuma Another Touch – dzīvo atskaņojumu.

Koncerts sagaidāms jau pavisam drīz – 22. novembrī – koncertzālē Palladium Rīga. Biļetes tirdzniecībā no 16. augusta plkst. 12.00 Biļešu servisa tīklā. FBI un Positivus kluba biedri biļetes varēs iegādāties iepriekšpārdošanā jau no 14. augusta plkst. 12.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja