Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Olga Rajecka izdod jaunu dziesmu un aicina uz četriem dažādiem Vecgada koncertiem

Dziedātāja Olga Rajecka, sadarbībā ar mūzikas autoru Tomasu Kleinu un teksta autoru Guntaru Raču kopīgi radījuši jaunu un saulainu dziesmu Saulīte. Savulaik šis tandēms kopā radīja dziesmu Saule riet, kas pirms desmit gadiem, 2014. gadā startēja Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkursā un skan radiostacijās un koncertos vēl joprojām

Tomass Kleins: "Šoreiz nav nekāda konkursa. Gluži vienkārši kopā ar Guntaru radījām dziesmu, kura, manuprāt, varētu labi piestāvēt Olgai. Piedāvāju un viņa ar prieku piekrita. Arī studijas producents Gints Stankevičs zināja, kas jādara. Nu Olga var atkal iestudēt deju šim skaņdarbam, tāpat kā tas bija ar Saule riet.”

Guntars Račs: ”Man liels prieks, ka vēl viens dzejolis no grāmatas 365 pārtapis par dziesmu. Tas ir sarakstīts 20.maijā un ceru, ka tajā starojošais maija saules siltums spēs sasildīt klausītāju sirdis arī drēgnajā rudenī.”

Vienlaikus ar jauno dziesmu Olga izziņo arī četru koncertu sēriju koncertzālē Ulbrokas pērle, kur četros vakaros pēc kārtas izskanēs Vecgada koncerti. Katrs vakars būs īpašs un unikāls – citi viesi, citas dziesmas un, protams, kleitas!

Olga: “Gribam radīt burvīgu svētku sajūtu, lai visiem, kas šos koncertus apmeklēs būtu prieks. Grezni tērpi, burvīgā Vecgada atmosfēra, mīlēti mākslinieki, sarkanais paklājs, glāzēs dzirkstīs šampanietis un skanēs skaistākās dziesmas – krāšņā gadumijas programmā – Vecgada koncertos!"

 

Koncertprogrammā:

  • 27.decembris plkst. 19.00 Atklāšanas vakars. Piedalās: Eolika un Turaidas Roze;
  • 28.decembris plkst. 19.00 Vecgada deja! Uz deju uzlūdz... Piedalās: TDA Dzintariņš, Olga Dreģe, Olga Freiberga, deju kolektīvi – Madara, Šaine un Līgo zelta sastāvs;
  • 29.decembris plkst. 19.00 Olga un vīrieši! Piedalās: Nauris Puntulis, Žoržs Siksna, Varis Vētra, Imants Vanzovičs, Aigars Grāvers, Baritoni un pavadošā mūziķu grupa;
  • 30.decembris plkst. 19.00 Olga un draudzenes. Piedalās: Aija Andrejeva, Kristīne Zadovska, Dāmu pops (Olga Rajecka, Ieva Akuratere, Edīte Bauškeniece, Maija Lūsēna), Ance Krauze un pavadošā mūziķu grupa.

Biļetes: www.bilesuparadize.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja