Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pašmāju grupa Age of Stones izdod ceturto albumu Sāls un Pipari

Apvienība Age of Stones, kas maijā laida klajā dziesmu Pavasaris, bet vasarā sociālajos tīklos mācīja pagatavot Valmieras salātus, nu klausītāju vērtējumam nodod jauno albumu Sāls un Pipari.

"Ja atklāti, mums ir liels lepnums par padarīto darbu. Tas viss nenāca viegli. Nav noslēpums, ka ikdienas solis paiet kopā ar ģimenēm, atbildīgie dienas darbi paņem savu, tomēr mēs atradām laiku un strādājām, jo uzticība dzīvai rokmūzikai un pārliecībai, ka esam priviliģēti to spēlēt un attīstīt Latvijā, mums neļauj tā vienkārši apstāties. Liels paldies Reinim Kārkliņam, kurš palīdzēja un izvilka mūs ārā no ierastās komforta zonas un motivēja pastrādāt vairāk sesiju nometnēs. Tas viss beigās rezultējās tā, kā šobrīd jūs to dzirdat. Nebaidāmies atzīt, ka šī ir enerģiskākā un slīpētākā plate līdz šim. Paldies mūsu ģimenēm un senajam draugam Guntaram Račam, kas palīdz to visu nest tālāk un plašāk. Rekomendējam klausīties skaļi - rokenrols!" stāsta grupas dalībnieki.

Albumā ir apkopotas 12 enerģiskas dziesmas latviešu valodā, kuras varēs klausīties populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs, kā arī iegādāties CD formātā grāmatnīcās un mūzikas ierakstu veikalos. Dziesmu tekstu autori: Niks Jaunzems; Gramatika – Ane Mone; Palīgā Sauciens - Didzis Ligers, Tuksnesis smilšu kastē – Mikus Frišfelds. Skaņu režisors un miksēšana - Reinis Kārkliņš. Skaņas pēcapstrāde: Lomiks (Hodila Records). Albuma dizains: Elīna Jaunzeme.

Grupa jauno albumu prezentēs koncertā, kas 19. oktobrī notiks koncertzālē Valmiera. Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un interneta vietnē.

Grupa Age of Stones ir tā dēvētā garāžas rokenrola grupa no Valmieras, kuras darbības pirmsākumi meklējami jau deviņdesmito gadu beigās, taču oficiāli grupa ir dibināta 2001. gadā. Grupas dalībnieki ir seni draugi jau kopš agras bērnības. Grupas dalībnieki: Niks Jaunzems (balss, ģitāra), Artis Ābele (bungas), Valts Jakubovičs (ģitāra), Jurģis Priedītis (bass). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Liepājas teātrī top iestudējums Ziloņa dziesma

Liepājas teātrī režisora Dmitrija Petrenko vadībā notiek darbs pie kanādiešu dramaturga Nikolā Bijona lugas Ziloņa dziesma iestudējuma, kuram režisors devis žanrisko apzīmējumu – skarbas spēlītes ...

Programmas atdzimšana kā dāvana klausītājiem

Latvijas Universitātes vīru koris Dziedonis un tā mākslinieciskais vadītājs Uldis Kokars aicina uz albuma Ziedonis & Dziedonis prezentācijas koncertu Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja