Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Piektdien Arēnā Rīga koncertu sniegs leģendārā grupa Remix

Piektdien, 2. decembrī halles _Arēna Rīga _amfiteātrī uz īpašu koncertu aicina leģendārā grupa Remix un tās draugi - Latvijā populāri dziedātāji un mūziķi, informē organizatoru pārstāve Inese Rutkovska.

Kopā ar astoņdesmito gadu supergrupu Remix, kuras sastāvā darbojas dziedātājs Igo, ģitārvirtuozs Aivars Hermanis, taustiņinstrumentālists Uldis Marhilēvičs, bundzinieks Vilnis Krieviņš un basģitārists Eduards Glotovs, muzicēs grupas Keksi pūšamo instrumentu grupa, kā arī jaunās paaudzes dziedātāji Amber, Kaža un Artis Dvarionas.

Koncertu muzikāli krāšņāku darīs viesmūziķi - vijolnieks Dzintars Beitāns, ģitāristi Mārcis Auziņš un Kaspars Zemītis, sitamo instrumentu meistars Ivars Kalniņš, taustiņinstrumentālists Juris Kristons. Vairāku viesu vārdi vēl tiek turēti noslēpumā.

Koncertā skanēs gan Remix instrumentālie skaņdarbi, gan populārākās dziesmas, kā arī grupas dalībnieku skaņdarbi, kas radīti citos, ar Remix nesaistītos projektos. Grupas dziesmu versijas jaunos aranžējumos, jauno dziedātāju izpildījumā.

„Galvenais, ka viņi ir profesionāļi. Šajā gadījumā sanāca kopā vīri, kas māk spēlēt. Remix sakarā es negribu piedēvēt sev nekādus laurus, es tikai piedāvāju viņiem iespēju kopā strādāt. Un viņiem pietika ar šo iespēju. Pārējo viņi izdarīja paši,” stāsta komponists Raimonds Pauls.

Grupa Remix dibināta 1985. gadā pēc Raimonda Paula iniciatīvas kā Latvijas Radio skaņu ierakstu grupa, apvienojot tā laika labākos mūziķus no vairākiem tobrīd populāriem kolektīviem ar pamatuzdevumu aranžēt un ierakstīt instrumentālos pavadījumus Latvijas un Krievijas estrādes solistiem. Tomēr paralēli šim darbam Remix sāka koncertdarbību un vairākās skaņuplatēs izdeva savas dziesmas un instrumentālos skaņdarbus, gūstot ievērojamu atzinību ne vien Latvijā, bet arī tālu ārpus tās robežām.

Grupas populārākās dziesmas Meitenei kafejnīcā, Atkal sāp, Kā senā dziesmā, Vēstule, Spārni un citas ir kļuvušas par Latvijas populārās mūzikas klasiku. Remix savu profesionālo darbību izbeidza 1992. gadā. Šobrīd tās dalībnieki apvienojas vien retām, kopīgām uzstāšanās reizēm.

Koncerta biļetes iespējams iegādāties visās Biļešu serviss tirdzniecības vietās. Koncertu rīko Art Music.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja