Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Robijam ir fantastiski hiti, uzpūsts šovs nav vajadzīgs

Robija Viljamsa parādīšanos uz skatuves Arēnā Rīga 6. aprīļa vakarā ievada Karla Orfa kantātes _Carmina Burana motīvs O Fortuna_, kas popularitātes ziņā izkonkurē jebkuru no britu dziedātāja slavenākajām dziesmām.

Šovā Let Me Entertain You Robijs veiksmīgi savirpinājis sava repertuāra superhitus ar citu autoru un izpildītāju grāvējiem. Amplitūda ir plaša - no XXI gadsimta heroine pop spīdekles Lordas Royals līdz Queen un Led Zeppelin klasikai. Viņam ļoti piestāv roka mantojums - kad koncerta noslēgumā Robijs, ģērbies matadora tērpā, dzied Bohemian Rhapsody, viņš vēršas ne tikai pie 12 000 skatītāju zālē, bet pie paša Fredija Merkurija, un Fredijs Robiju dzird. Varbūt pat pamāj viņam ar rociņu, tāpēc Robija acīs ir asaras.

"Viss, ko vēlamies, ir labi izskatīties kailiem," viņš dzied opusā Bodies. 2015. gadā Robijs Viljamss atgādina nobarotu broileru. Mūziķis atraktīvi lēkā pa skatuvi melnos brunčos, pēc tam tos nomet un izrāda apakšbikses ar tīģeri. Visi ir sajūsmā. Uz skatuves mākslinieks ir pavadījis jau 25 savas dzīves gadus un nav zaudējis ne azartu, ne ironiju, ne to īpašo patosu, kas viņam vienmēr ir bijis raksturīgs. Dziedāšana gan viņam nepadodas tik viegli kā agrāk, un tas ir skaidri dzirdams koncerta pirmajā pusē - "augšas" ir nesasniedzamas, dziedāšanu publikas elks mierīgi aizstāj ar bļaušanu, repošanu un rečitatīviem. Dziedāt falsetā, kā to prasa diskohits Tripping (brīnišķīgs skaņdarbs Pet Shop Boys tradīcijās), Robijam ir grūti. Daudz ērtāk viņš jūtas svingam un džezam veltītajā segmentā (dziesmas The Road to Mandalay, Minnie the Moocher, Supreme).

Robija koncerts ir mūzikhola izrāde ar komēdijas un vodeviļas elementiem. Dziesmā Better Man Robijam uz skatuves pievienojas viņa tēvs. Pēc tam zvaigzne dalās iespaidos par savu ģimenes dzīvi, aizkustinoši stāsta mums par savu meitiņu (2,5 gadi) un dēliņu (pieci mēneši). "Manas meitas pilnais vārds ir Teodora Roza, taču, ja viņa kļūs par striptīza dejotāju, mēs viņu sauksim par Tediju," saka izcilais komiķis un fatālists Robijs Viljamss. Nav izslēgts, ka 2030. gadā Robijs un Tedija dosies kopīgā turnejā. Beidzot viņam būs laba dejotāja!

Robijam Viljamsam ir tas, kā tik ļoti pietrūka Keitijas Perijas košajā, dārgajā balagānā, kuru viņa parādīja Arēnā Rīga pirms trim nedēļām. Keitijai Perijai ir grandiozs šovs - burbulis, kurā nav labu dziesmu. Robijam Viljamsam ir fantastiskas dziesmas, kurām nav vajadzīgs pārmērīgi uzpūsts šovs. Pietiek ar videoekrānu un spožu pavadošo grupu. Kad Robijs dzied No Regrets un Feel, klausītājus zālē pārņem absolūta prieka un laimes vilnis. Kas neatnāca, pats vainīgs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja