Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sāksies biļešu tirdzniecība uz Intara Busuļa koncertturnejas "AKTs” koncertiem

30. aprīlī "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un internetā tiks uzsākta biļešu tirdzniecība uz dziedātāja Intara Busuļa koncertturnejas "AKTs" koncertiem Latvijas pilsētās, informē dziedātāja menedžere Una Taal. Koncertturnejā tiks atskaņotas dziesmas no Intara Busuļa jaunā soloalbuma ar tādu pašu daudznozīmīgu nosaukumu "AKTs", kas būs nopērkams visā Latvijā no 18. maija. Tas būs Intara otrais studijas albums.

Dziedātājs uzsver - lai cik dīvaini neizklausītos, bet tā būs viņa pirmā oficiālā koncertturnejā, kas nebūs kopprojekts ar kādu. "Tas liek sarosīties visām maņām. Man tas būs spilgtākais šīs vasaras notikums. Ceru, ka tāds tas būs arī skatītājiem. Uz koncertu jānāk brīvā apģērbā, kuru var novilkt nost, lai izkustētos. Jānāk kopā ar visu ģimeni, mans dēls jau ir iegādājies brīvbiļeti."

Koncertturnejas muzikālais vadītājs Kārlis Lācis stāsta, ka koncertos noteikti tiks nospēlētās gandrīz visas jaunās dziesmas. "Tajās tiek izceltas Intara balss iespējas un tehniskā varēšana. Tas noteikti daudziem šķitīs gandrīz neiespējami, ko viens jazz-pop vokālists no sevis var dabūt ārā! Koncerta otrā pusē, protams, neiztrūkstoši tiks atskaņotas jau skatītāju iemīļotās dziesmas," teic K.Lācis, solot koncertos daudz pozitīvu emociju.


Koncertturnejas mākslinieciskais vadītājs un režisors Viktors Runtulis uzsver, ka, viņaprāt, Intars nenoliedzami ir pasaules līmeņa mākslinieks. "Nepieciešams iedziļināties, ko Intars līdz šim un joprojām ļoti plaši un dažādi dara gan muzikāli, gan vokāli, aktieriski un visos citos skatuves žanros. Latvijā ir tikai nedaudzi uz divām rokām saskaitāmi mākslinieki, kuri var sniegt skatītājam dziļu sajūtu gradāciju no smiekliem līdz asarām, to starpā, trijniekā ir arī Intars Busulis."

Tirdzniecībā būs pieejamas biļetes uz visiem deviņiem koncertiem. Tūre noslēgsies ar koncertu Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. Tuvojoties koncertu datumiem, biļešu cenas tiks paaugstinātas, par to laikus informējot. Ieeja koncertu norises vietās no plkst.19, koncerta sākums plkst.20.30.


Koncertu grafiks:

2.jūlijs - Liepāja, "Pūt vējiņi" estrāde

10.jūlijs - Ventspils, Reņķa dārzs

16.jūlijs - Rēzekne, Pilsētas estrāde

23.jūlijs - Talsi, Sauleskalna estrāde

24.jūlijs - Madona, Pilsētas estrāde

30.jūlijs - Valmiera, Pilsētas estrāde

31.jūlijs - Jēkabpils, Krustpils estrāde

6.augusts - Cēsis, Pils parka estrāde

13.augusts - Jūrmala, koncertzāle "Dzintari"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja