Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Samanta Tīna izdod albumu Vēstule Tev un dodas koncerttūrē

Dziedātāja Samanta Tīna desmit gadus pēc debijas albuma publicēšanas izdod savu otro albumu Vēstule Tev, kas veidojies kā dziļi personisks stāsts. Līdz ar albuma izdošanu Samanta dosies koncerttūrē un viesosies sešās pilsētās, uzstājoties pilīs un koncertu norises vietās ar īpašu sajūtu.

"Albums Vēstule Tev ir par pašizaugsmi, par cīņu pašam ar sevi, par sievišķību, par kāpumiem, kritumiem, par ticību. Tas ir sevis pieņemšanas, sevis iepazīšanas ceļojums. Ar tituldziesmu Vēstule Tev, kas tapa ceļojuma laikā uz Indiju, aizsākās doma, ka šis albums ir vajadzīgs, jo man ir, ko teikt, man ir daudz, ar ko dalīties, man ir, ko stāstīt. Šis albums Vēstule Tev ir kā vēstule pašam sev. Albuma koncerttūrē, kas veidota ar iespēju man būt tuvu ar skatītājiem īpašā gaisotnē, būs iespēja kopā doties manā pieredzes ceļojumā no dziesmas uz dziesmu un to, kur esmu nonākusi šobrīd. Man ir patiess prieks, ka albums tapa ļoti organiski. Arī veidojot koncertprogrammu, izvēloties dziesmu secību, to nebija grūti izdarīt, jo dziesmas kopā tiešām veido stāstu kā grāmatu ar vairākām nodaļām – ievads, kāpinājums, ir sarežģījumi, tad ir atrisinājums un izskaņa. Ceļa atrašana pie sevis – tas ir šis albums," stāsta Samanta.

Albumā ir astoņas dziesmas, tostarp līdz šim izdotās Femme Fatale, Vēstule Tev, Atdevu visu Tev, Nav par vēlu, kas tapusi sadarbībā ar Grafomānu, bet četras no tām ir pavisam jaunas un iepriekš nedzirdētas. Viena no dziesmām ir sadarbība ar Maestro Raimondu Paulu, kas iepriekš dzirdēta tikai kā instrumentāls pavadījums 1991. filmā Depresija. Jāpiemin arī albuma pēdējā dziesma, kas ir Samantas pašas Mahā-mantra –– dziļa, attīroša, pacilājoša, meditatīva mantra, kas tapusi sadarbībā ar Rihardu Zaļupi. Albuma producenti ir Ingars Viļums un Samanta Tīna.

"Es ļoti ceru, ka, albumam nonākot pie klausītājiem, arī viņi varēs izdzīvot transformējošu ceļojumu caur savām dzīves situācijām, paņemt kaut daļiņu no tā sava spēka celšanai un pateikt sev – esmu šeit, es sevi mīlu, un manī ir milzīgs spēks, kas ir mana ticība sev," atklāj Samanta.

Koncertu datumi:

  • 21.10. – Jaunmoku pils, Tukums (Izpārdots)
  • 27.10. – The Art Ranch Dukuri, Cēsis (Izpārdots)
  • 28.10. – Cesvaines pils, Cesvaine (Leģendu nakts ietvaros)
  • 3.11. – Kultūras nams Wiktorija, Liepāja
  • 9.12. – Koncertzāle Kļaviņš Piano, Kuldīga
  • 26.12. – Amoralle Level Up, Rīga

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs: www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja