Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sniedze Prauliņa aicina noklausīties jaunu remiksu dziesmai Satruna josta un tikties koncertos

Klausītājiem tiek nodots Šri Alex radītais remikss Sniedzes Prauliņas dziesmai Saturna josta no albuma Inkrustācija, informēja mūziķes pārstāve Dita Ābola.

Savukārt 15. augustā Kalnciema ielas kvartālā un 21. augustā – Fon Stricka villā klausītājiem būs iespēja koncertos dzirdēt albuma Inkrustācijas, kā arī citas senākas un jaunākas dziesmas.

„Ar Alekseju Siverenko aka Šri Alex vispirms iepazinos kā ar pianistu un improvizatoru koncertā Celestial, kuru 2017. gadā rīkoja koris Mūza. Pēc kāda gada, man par lielu izbrīnu, pianists sarunā atzinās, ka savā brīvajā laikā aizraujas ar dziesmu remiksiem,” stāsta Sniedze. Šī ir jau otrā Sniedzes debijas solo albuma dziesma, kurai Alex piedāvājis savu versiju – pirmais remikss tapa dziesmai All the stars.

Dziesmas remiks noklausāms arī interneta vietnē Spotify

Sniedze Prauliņa ir komponiste, mūziķe un dziedātāja, kuras mūziku raksturo sapņaina balss, neparasti dziesmu sižeti, kā arī klasiskās un populārās mūzikas savijumi. Apguvusi flautas spēli Mūzikas akadēmijā, piedalījusies LTV šovā Radīti mūzikai, dziedājusi vokālajā ansamblī Anima Solla un koros Ave Sol un Mūza. "Ar kori Mūza arī izdevusi netradicionālu kormūzikas albumu Intro, kas bijis nominēts 2014. gada Zelta mikrofonam vokālajā un kormūzikas žanrā. 2017. gadā klajā nāca solo debijas albums Inkrustācija, tas vēsta par piedzīvojumiem izplatījumā, kuros tiekas kuģis Atlēts, izmirstošas rases, laika triki, vienradžu asaru narkotikas un kosmiska mīlestība. Albumu papildina stāstu krājums Kosmiskie priekšraksti. Albums Inkrustācija bijis nominēts 2017. gada Austras balvai, kā arī Zelta mikrofonam kategorijā Alternatīvās vai indie pop mūzikas albums.

Sniedzes Prauliņas grupas sastāvā ir Sniedze Prauliņa - balss, flauta, elektronika, Edgars Tomševics - taustiņinstrumenti, Matīss Akuraters - bungas un perkusijas, Kaspars Putriņš - ģitāra, Rūta Olekša - balss, taustiņi un svilpīte, Edgars Šubrovskis - bass un balss.

Top komentāri

Reksis
R
Skatoties uz jauko foto, tā gribējās, lai būtu arī jauka mūzika... Kāda tautība ir Aleksim?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja