Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Stings Latvijai met līkumu

11.septembrī Tallinā, Igaunijā, 17.septembrī – Viļņā, Lietuvā. Lai arī slavenais britu mūziķis Stings sniegs koncertus kaimiņvalstīs, Rīgā šoreiz viņš neieradīsies. Koncertu organizatori uzsver – šis lēmums nav saistīts ar ekonomiskajiem apstākļiem.Kā portālam Diena.lv paskaidroja koncertaģentūras “FBI”, kas rīko arī koncertu Igaunijā, pārstāvis Kristaps Kārkliņš, apsvērumi šoreiz Stingu nevest uz Rīgu bijuši pavisam vienkārši – bijušais “Police” dalībnieks, tagad izcilas solokarjeras veidotājs Latvijas galvaspilsētā uzstājies jau divas reizes, līdz ar to nav bijusi pārliecība, ka arī šoreiz mākslinieks izraisīs lielu interesi un izdosies koncertu izpārdot.

Turklāt, kā norādīja K.Kārkliņš, starp Igaunijas un Lietuvas koncertiem paredzētas divas uzstāšanās Krievijā. Arī Rods Stjuarts ar koncertiem viesojās tikai Igaunijā un Lietuvā, Latvijā neierodoties, taču K.Kārkliņš uzsvēra, ka to nav jāuztver kā likumsakarību esošo ekonomisko apstākļu dēļ.

Abi Stinga koncerti Baltijā notiks “Simphonicity” turnejas ietvaros, līdz ar Stingu uzstāsies arī Karaliskās filharmonijas koncertorķestris, kuru vada Stivens Merkurio. Koncerta laikā mūziķis izpildīs solo karjeras un "The Police" laikā radītus skaņdarbus ar jaunu skanējumu. “Simphonicity” Stings piedāvās pazīstamās dziesmas pavisam jaunā skanējumā – jauni aranžējumi, kas atklāj unikālu un harmonisku populāro kompozīciju skanējumu klasisko instrumentu pavadījumā. Ideju par šādu koncertprogrammu Stings radis vēl 2008.gadā, uzstājoties kopā ar Čikāgas simfonisko orķestri, vēlāk – ar Filadelfijas orķestri.

Tuvākajā laikā lielos koncertus “FBI” Rīgā nerīkos, izteikta koncertdarbība varētu atsākties nākamā gada pavasarī. K.Kārkliņš pastāstīja, ka pagaidām datumi vēl tiekot saskaņoti, jo “tās ir turnejas, kas tiks izsludinātas no jauna” – pagaidajām publiskajā vidē informācijas par tām nav. Latvijas koncertu apmeklētāji pirmo informāciju par nākamā  gada koncertiem var sākt gaidīt šī gada rudenī. K.Kārkliņš arī nenoliedza – iespējams, ka kāds no koncertiem varētu notikt arī vēl šogad, taču tad tas, visticamāk, būs esošas turnejas papildinājums.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja