Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

The Chemical Brothers iesildīs Metal On Metal

Neatvairāmi tuvojas Baltijas deju mūzikas milzīgās auditorijas Lielā diena - jau pirmdien, 7.jūlijā Skonto Olimpisko halli satricinās viena no ietekmīgākajām, komerciāli veiksmīgākajām un līdz pat šim brīdim aktuālākajām elektroniskās deju mūzikas apvienībām pasaulē - The Chemical Brothers, kuri divu stundu megašovā izpildīs jau par klasiku kļuvušos deju mūzikas supergrāvējus, kā arī jaunākā studijas albuma "We Are The Night" materiālu, par kuru jau paspējuši saņemt Grammy balvu "Best Electronic/Dance Album" prestižajā kategorijā.

Jau gadiem ilgi šo notikumu ir gaidījuši tūkstošiem The Chemical Brothers fanu visā Baltijā un beidzot ir pienācis brīdis, kad The Chemical Brothers ir iekļāvuši savas pasaules turnejas sarakstā arī Rīgu - Baltijas koncertdzīves karstāko punktu.

The Chemical Brothers koncertšovi vienmēr izpelnījušies apbrīnu no publikas, mūzikas kritiķu un industrijas ekspertu puses, jo ir patiesi iespaidīgi.

The Chemical Brothers dzīvās uzstāšanās tiek ierindotas visu laiku labāko koncertšovu elites kategorijā un novedušas līdz ekstāzes stāvoklim simtiem tūkstošu auditoriju visā pasaulē - no Ņujorkas līdz Tokio, no Britu salām līdz Austrālijai.

The Chemical Brothers Baltijas šovs notiek zem interneta portāla Balticdjspace.com pasākumu sērijas "Blue Sessions" zīmes, kas nozīmē arī lielisku pasākuma papildinājumu Baltijas deju mūzikas zvaigžņu veidolā.

Gan pirms The Chemical Brothers, gan vakara turpinājumā apmeklētājiem ne mirkli neļaus atslābt Baltijas deju grīdu slavenības kā jau tas ierasts līdz šim Rīgā, Viļņā un Tallinā jau notikušajās, plašu atsaucību guvušajās "Blue Sessions" klubu pārtijās.

Arī "Blue Sessions" zīmolam 7.jūlijs ir nozīmīga diena - pirmo reizi "Blue Sessions" paceļas arēnas šova līmenī.

Jau no pulksten 20:00, kad Skonto Olimpiskās halles durvis tiks vērtas apmeklētājiem, uz skatuvus apmeklētājus sagaidīs pēdējo gadu Baltijas klubu mūzikas "bumba" - absolūti trakais, ekspresīvais un enerģētiskais supertrio no Lietuvas - Metal On Metal, kas Latvijā viesosies pirmo reizi.

Lai arī sācies absolūti nejauši 2005.gadā, kautiņa meitenes dēļ vietā izvēloties sacensību pie DJ pults, lietuviešu deju grīdu smagā artilērija - Metal On Metal pāris gadu laikā kļuvis par "melno pērli" ne tikai pašmāju deju mūzikas kultūrā.

Nerimstoša triumfa saldmi MOM dalībnieku Manfredas, Kym Wild un Miss America saliedētā komanda bauda Eiropas šā brīža pašā karstākajā muzikālo žanru karadarbības zonā - tajā pašā, kurā cīnās tādas par pēkšņām leģendām kļuvušas parādības kā Justice, Simian Mobile Disco, MSTRKRFT un Digitalism.

Jau pēc pirmā pašu skaņdarba - publicēta portālā MySpace - trio saņēmuši piedāvājumu pievienoties "Skint Records" (Fatboy Slim, Goose, Groove Armada sadarbības partneri), pēc kura pieņemšanas puiši vienā mirklī pamatīgi satricinājuši visas pasaules deju grīdas ar savām variācijām par Kissy Sell Out, New Young Pony Club, Datarock (Metal On Metal piedāvātais remikss kompozīcijai "I Used To Dance With My Daddy" pat dzirdams EA Sports FIFA Street 3 videospēlē), Tim Deluxe, Blood Red Shoes, Wax Stag, pat Bloc Party skaņdarbiem.

Metal On Metal savu debiju uz lielās skatuves aizvadīja kopīgā koncertā ar īslandiešu elektronikas zvaigznēm Gus Gus, bet tagad ir pienācis laiks vēl lielākam izaicinājumam - tieši MOM kā Baltijas šova oficiālos iesildītājus apstiprinājuši paši The Chemical Brothers!

Savukārt pēc The Chemical Brothers uzstāšanās sekos vēl viens vakara pārsteigums no "Blue Sessions", Latvijas uzlecošā deju grīdu zvaigzne - Elvi The Tech-Sapiens, kurš publikai vairāk pazīstams kā Elvi Soulsystems, šoreiz piedāvājot retu parādību Latvijas deju mūzikas dzīvē - ekskluzīvu techno dzīvo setu.

Biļetes uz pasākumu ir iespējams iegādāties visās "Biļešu Serviss" un "Reklamarket" kasēs, kā arī "Statoil".

Internetā - www.bilesuserviss.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja