Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 8. septembris
Ilga

Video: Grupa Bukte izdod jaunu singlu Pēdējie vārdi

Alternatīvā poppanka grupa Bukte pēc februārī izlaistā debijas albuma ar mūzikas video prezentē jaunu singlu Pēdējie vārdi, kas būs daļa no topošā EP albuma, informēja grupas pārstāvji

Dziesma Pēdējie vārdi ir emocijām bagāts skaņdarbs, kurā apdziedāta tuvāko cilvēku divkosība, skaudība un neticība, ka iecerētais izdosies. “Tas ir stāsts par reālo emociju neizpaušanu un slēpšanu no citiem, spēlējot paslēpes pašam ar sevi. Smago ģitāru skaņas, skrienošais bass un bungu partijas ar govs zvaniem piešķir instrumentālajai daļai neaptveramu enerģiju, kura papildina vokālo sniegumu,” atklāj grupa.

Mūzikas video tapis 401 studijā, sekojot režisora Marka Landmaņa un operatora Ņikitas Korņeva vizuālajam redzējumam. “Marks un Ņikita ir ģeniāli mākslinieki, kuri spēj aptvert grupas haotisko, bet tajā pašā laikā dramatisko grupas esenci, izmantojot efektīvas, bet vienkāršas metodes - viņi ir izcili!’’ stāsta Everts. “Mēs visu lielā mērā darām spontāni un arī šīs dziesmas mūzikas klips tapa radošā improvizācijas procesā,” piemin grupa.

 

Grupas Bukte sastāvā spēlē Pēteris Alkšbirze (vokāls), Everts Riekstiņš (vokāls, ģitāra), Edvards Goba (bass) un Kristiāns Lindenblats (bungas). Humors, enerģija un degsme pret mūziku ir tas, kas grupu vieno kā komandu. “Mūsu daiļrade ir viena liela emociju buķete. Starp dažādiem žanriem un noskaņām, dziesmas iet kā pa amerikāņu kalniņiem. Mēs cenšamies mūziku nepadarīt sarežģītu un radīt to dažādu, lai katrs klausītājs varētu atrast sev vispiemērotāko,” stāsta grupa. “Mēs vienkārši darām to, kas mums ļoti patīk. Tā ir baudāma nodarbe kopā ar čomiem, mūsu atpūta. Un, ja tas, ko darām, patīk arī citiem, tad vispār superīgi!” atzīmē Pēteris.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja