Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Zināmas jau desmit nacionālās atlases Eirovīzijas dziesmas

Noskaidrotas vēl piecas dziesmas, kas piedalīsies Eirovīzijas nacionālās atlases finālā Ventspilī, tādējādi zināmas jau desmit finālistes. Taču iespēja pacīnīties par braukšanu uz lielo Eirovīziju vēl saglabājas arī tālāk netikušajiem izpildītājiem, jo pēc nedēļas gaidāma izaicinājuma kārta.

Sestdienas vakarā skatītāji un žūrija noteica, ka finālam kvalificējas "Angel In Disguise", ko izpilda grupa "Musiqq", dziesma "Summer Night" un meitenes no "The Secretz", "Banjo Laura", ko dzied Lauris Reiniks, "Upside Down", kas ir "Triānas parka" dziesma, kā arī "Live On!", ko dzied Oksana Ļepska.

Skatītāji visvairāk nobalsoja par "Musiqq", "Summer Night" un dziedātāju Lauri Reiniku. Skatītāju un žūrijas viedoklis šoreiz sakrita, tādēļ papildus skatītāju izvēlētajām dziesmām finālam tika izvirzītas tās dziesmas, kuras žūrijas bija ierindojusi 3. un 4. vietā. Tā rezultātā finālā iekļuva arī grupa "Triānas parks" un Oksana Ļepska.

Eirovīzijas nacionālās atlases konkursa organizētāji informē, ka nākamsestdien, 19. februārī, vēl notiks izaicinājuma kārtā, kurā vēl divām dziesmām būs iespēja tomēr nokļūt finālā un cīnīties par iespējām Latviju pārstāvēt lielajā Eirovīzijā, kas šogad notiek Vācijā, Diseldorfā. Izaicinājuma kārtā piedalīsies tālāk netikušās dziesmas no abiem pusfināliem.

Pēc nedēļas par skatītāju simpātijām vēl pacīnīsies "Beautiful World" (Juris Ludženieks),"Let Me Be" (Sabīne Berezina), "Look Back At Me Again" (Elīna Krastiņa-Grence), "Rough Enough" (Ģirts Zebuliņš un Atis Zviedris (Flame)), "It's Not Easy" (Dace Upīte un Nikolajs Puzikovs), "Walking On My Tiptoes" (Ineta Rudzīte un Uldis Timma), "Beautiful World" (LieneCandy), "Magnet" (Dace Upīte), "Positively Thinking" (grupa "Crazy Dolls") , "Cinderella" (Ivo Grīsniņš-Grīslis).

Nacionālās atlases fināls notiks 26. februārī, kad plkst. 21:20 tas tiešraidē tiks translēts no Ventspils teātra nama "Jūras vārti"

Biļetes uz finālu jau tiek pārdotas un tās izplata "Biļešu serviss". Ģenerālmēģinājums sāksies plkst. 14:00, bet "Eirodziesmas 2011" fināla koncerts - plkst. 21:00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja