Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Karaliskais Improvizācijas teātris ar izrādi Humors nobāl dodas uz Liepāju

23.novembrī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē plkst.19 Karaliskais improvizācijas teātris Latvijas labākā komiķa un improvizatora Jāņa Skuteļa vadībā piedāvās izrādi _Humors nobāl._Īsi un kodolīgi, nesaistīti, bet tomēr secīgi un ar īpašu rozīnīti – tā trīs improvizācijas meistari kopā ar izrādes vadītāju ļaus nobaudīt krietnu devu komisma.

Karaliskā improvizācijas teātra dalībnieki Liepājas viesizrādē – Jānis Skutelis, Ģirts Runātājs, Arvis Dejotājs, Andris Rupais, Monsta.Atgādinām, ka improvizācijas teātrī pavisam nav klasiskā teātra noteikumi, likumi, prasības, apģērbs..utt.Skatītājs ir galvenais izrādes noteicējs, kas nosaka izrādes saturu, virzību un noskaņojumu. Mums ir karaliska publika, kurai mēs ļaujam izvēlēties, ko viņi vēlās redzēt. Nepretendējot uz mākslu (kas Latvijā jau ir plaši pārstāvēta), vēlamies kaut uz brīdi skatītāju izraut no ikdienas rutīnas un iesaistīt radītpriekā. Saturiski -  nekā smaga, vienkārši rēcīgi.Šajā reizē ir plānoti pilnīgi jauni joki, kas nozīmē, ka pagājušā gada joki vairāk netiks jokoti. Iespējams būs joki par politiku, par seksu, par dzīvniekiem utt.Nu, un, protams, cena. Visus noteikti interesē cik tas maksā. Tieši tikpat cik pagājušajā reizē Ls 3, 4 un 5. Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs un Liepājas Olimpiskajā centrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devusies aktrise Baiba Indriksone

92 gadu vecumā mūžībā devusies teātra un kino aktrise Baiba Indriksone (22.02.1932–14.05.2024), liecina Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā publicētā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja