Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Teātra namā Jūras vārti būs skatāma Leļļu teātra izrāde Lidojošo cūku nams

Svētdien, 19. aprīlī, plkst. 13 teātra namā Jūras vārti ar muzikālu izrādi Lidojošo cūku nams viesosies Latvijas Leļļu teātris. Izrādē piedalīsies aktieri Baiba Vanaga, Anrijs Sirmais, Miķelis Žideļūns, Rihards Zelezņevs, Matīss Millers un Arnita Jaunzeme.

Lilijas Berzinskas grāmatas Lidojošo cūku nams dramatizējuma autors un izrādes režisors ir Edgars Kaufelds, par scenogrāfiju un leļļu izskatu parūpējies Kristaps Kramiņš, mūziku izrādei radījuši Edgars Šubrovskis un Sniedze Prauliņa, dziesmu tekstus sarakstījis - Edgars Šubrovskis, bet gaismu mākslinieks – Uldis Andersons.

Šī aizraujošā, muzikālā izrāde ar leļļu cirka elementiem sniegs skatītājiem iespēju dzīvē vērot nepārspējamus cirka trikus un iepazīt neparasto cirka aizskatuves dzīvi. Latvijas Leļļu teātra ceļojošajā cirkā ar nosaukumu Lidojošo cūku nams apvienojušies dīvainākie un vienlaikus īpašākie cirka mākslinieki – cūkas. Katrs no šiem talantīgajiem māksliniekiem ir neparasts, jo spēj izpildīt tādu triku, ko nevarētu neviens cits ruksis visā pasaulē. Visi kopā viņi rada pavisam neaizmirstamu cirka izrādi.

Lai arī rukšiem pa reizēm gadās kāds strīds, tie tomēr lieliski prot darboties komandā un atrisināt jebkuru radušos likstu. Kad cirkā negaidīti ierodas viesis, kurš nemaz nedzīvo uz šīs planētas, rukšu komandā top palīdzības plāns.

Biļetes iegādājamas biļešu tirdzniecības tīklā Biļešu paradīze, kā arī teātra nama Jūras vārti un koncertzāles Latvija kasēs.

Vairāk - www.jurasvarti.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja