Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

1.septembri atzīmēs ar koncertiem un citiem pasākumiem

Portāls Diena.lv apkopoja Zinību dienas svinību pasākumus Rīgā

Līvu laukumā notiks pasākums “Back 2 School”
No plkst.15 Līvu laukumā notiks ballīte “Back 2 School”, tajā uzstāsies “Vēja radītāji”, kā arī Diāna Pīrāgs un grupa “Chocolate”.

Muzejā stāstīs par korporeļu dziedāšanas tradīcijām
Plkst.17:30 Rakstniecības un mūzikas muzejā pasākumā “Dziedāšanas tradīcijas studentu korporācijās” neformālā gaisotnē pie alus kausa varēs iepazīt kopīgo un atšķirīgo dziedāšanas tradīcijās pēc Rīgas un Tērbatas ūzusiem, uzzināt parkrievu un igauņu studentu korporāciju dziedāšanas īpatnībām, kā arī iepazīt daļu nobagātīgā studentu korporāciju dziesmu klāsta, pašiem aktīvi piedaloties dziedāšanā. Sarīkojumā piedalīsies pārstāvji no korporācijām “Fraternitas Arctica”, “Lettgallia”, “Talavija”, “Tervetia”, “Fraternitas Lataviensis” un “Patria”. Ieeja pasākumā no 18 gadu vecuma, ieejas maksa Ls 1,50, pensionāriem, studentiem – Ls 1 (cenā iekļauts izstāžu “Lielie mazie dziesmu svētki” un “Mūzikas instrumenti Latvijā” apmeklējums).

Rādīs filmu “Vai viegli būt jaunam”

Plkst.19 kultūras bārā “Sapņi un kokteiļi” rādīs Jura Podnieka filmu  “Vai viegli būt jaunam?” (1987). Filmas varoņi ir jauni cilvēki, kas brīvi runā par sabiedrībā aizliegtām tēmām – karš Afganistānā, narkotikas, panki, Krišnas apziņas kustība.

LMA Studentu klubs atklās sezonu
Plkst.21 LMA Studentu klubs jauno sezonu atklās ar grupas “The Wow” uzstāšanos, par dejām rūpēsies DJ Mareks Kaminskis un DJ rihard$ kruuze. Ieejas maksa Ls 1, ar studenta apliecību bez maksas.

“Takā” spēlēs blūzu
Plkst.21 kafejnīcā “Taka” uzstāsies klasiskā blūza, 60.gadu britu blūzroka grupa “The Fokin’ Idiots”. Grupas radošais kodols ietver multimediju māksliniekus Mārci Bauzi-Krastiņu (bass,taustiņi), Krišjāni Krieviņu (elektriskā ģitāra, sitamie instrumenti) un mūziķi Kristu Zankovski (taustiņi). Mūziķi ir sadarbojušies arī ar citiem māksliniekiem, kā, piemēram, vokālisti Lauru Dabari, multiinstrumentālistu Ernestu Mediņu , sitaminstrumentālistu Jāni Eglīti un daudziem citiem.

Pie Triangula bastiona uzstāsies pazīstami mūziķi
No plkst.21 uz ielas pie 11.novembra krastmalas, aiz Triangula bastiona koncertā uzstāsies Aisha, “PeR”, “Otra puse”, “Jumprava” un Ella, par dejām rūpēsies Dj Roons un Dj Martin Alex. Biļešu cena – Ls 2.

“Nabklab” uzstāsies “7 pieauguši vīrieši”
Plkst.21 klubā “Nabklab” par godu 1.septembrim uzstāsies ironiskā postroka apvienība “7 pieauguši vīrieši” un ne mazāk ironiskais projekts “Čipsis un Dullais”. Biļešu cena – Ls 3, studentiem un skolēniem – Ls 2.

“Depo” sola trakulīgu ballīti
Klubā “Depo” notiks “1.septembra ballīte “Depo”mērcē”, uzstāsies “Crocodile Steve”, kas izpilda pankmūziku ar folkloras elementiem. Ieeja par brīvu.

“Elkor Plaza” fotografēs skolēnus
Ikviens skolēns, ģimene vai klase 1.septembrī aicināti uz t/c Elkor Plaza, Brīvības gatvē 201, lai bez maksas iemūžinātu pirmo skolas dienu speciāli iekārtotā foto studijā. Māmiņām, skolotājām un vidusskolniecēm bezmaksas make-up un visiem svētku pusdienas kafejnīcā ar 30% atlaidi. Būs arī skolas preču gadatirgus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nenoskaidrotas ciešanas. JRT izrādes Verters recenzija

Jaunā Rīgas teātra izrādes Verters uztveri būtiski apgrūtina apstāklis, ka no plašā impulsu aisberga, kas radoši nodarbinājis režisores Kristīnes Vītolas prātu, līdz ūdens virskārtai, proti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja