Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Hanzas peronā notiks pasākumu un koncertu cikls bērniem un pieaugušajiem Ziemassvētku Svētdieņi

Ziemassvētku Svētdieņos norisināsies izrādes, koncerti, spēles un aktivitātes kā bērniem, tā pieaugušajiem. Sadarbībā ar Rimi un Bērnu slimnīcas fondu Ziemassvētku Svētdienis reizē būs arī sirsnīgās labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju māja, kurā varēs iepriecināt daudzus bērnus un viņu vecākus, dāvinot to, kas patiesi svarīgs – iespēju būt veselam un laimīgam. Svētdieņi notiks 8., 15., 22. un 29. decembrī no plkst. 11 līdz 20.

Katrā Svētdienī ir sarūpētas izrādes, koncerti, spēles un aktivitātes kā bērniem, tā pieaugušajiem. Pirmajā Svētdienī, kas notiks 8. decembrī kopā ar ētera personību un TV raidījumu vadītāju Kristīni Garklāvu un aktieri un mūziķi Kristapu Rasimu tiks atklāta Rimi un Bērnu slimnīcas fonda labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju Labo domu pietura. Tajā ik svētdienu notiks sarunas, kurās varēs uzzināt vairāk par labdarības akciju un tās nozīmību. Tāpat būs grāmatu kopā lasīšana un tikšanās ar autoriem, kā arī multfilmu pēcpusdienas.

8. decembrī pasākuma programmā bērniem un vecākiem gaidāmas režisora Jāņa Znotiņa izrādes Kaka un pavasaris, kura ieguvusi Spēlmaņu nakts balvu 2015./2016. gada sezonā kā gada izrāde bērniem vai pusaudžiem, un Valmieras teātra viesizrāde Staburaga bērni. Muzikāliem piedzīvojumiem ģimenes ir aicinātas uz izdevniecības Upe tuviem un tāliem ieraksta Reiz circeņiem bij' mūzikas veikaliņš atklāšanas pasākumu. Vakara noslēgumā būs iespēja apmeklēt dziesminieka Goran Gora koncertu svētku noskaņās.

15. decembrī pasākuma programmā bērniem un vecākiem sarūpēti pārsteigumi izdevniecības Liels un mazs 15 gadu jubilejas svinībās ar grāmatu lasījumiem un darbnīcām. Par svētku noskaņu rūpēsies arī Liepājas zvanu ansamblis Campanella, kurā darbojas Liepājas mūzikas skolas bērni un pedagogi. Zvanu ansamblis iestudē populārus klasiskās un mūsdienu mūzikas skaņdarbus, izmantojot 47 zvanus. Savukārt koncertā Mīlestības sinerģija ar savu klavierspēli klausītājus priecēs starptautisku atzinību ieguvis, kritiķu un publikas mīlēts, pasaulē pieprasītākais latviešu pianists Andrejs Osokins, atskaņojot īpaši Ziemassvētku Svētdienim izveidotu programmu.

22. decembrī programmā bērniem un vecākiem gaidāmas divas izrādes – Brigadere kubā kuras pamatā ir trīs Annas Brigaderes pasaku lugas, un iestudējums Trīs stāsti, kura pamatā izmantoti igauņu rakstnieka Andrusa Kivirehka stāstu krājumā Skaistais dzīvnieks atrodamie stāsti. Savukārt vakara noslēgumā, iepriekš piesakoties, būs iespēja apmeklēt gada sirsnīgākās labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju Ziemassvētku koncertu.

29. decembrī līdzās dāvanu tirdziņa gardiem ēdieniem un spēlēm un aktivitātēm ģimenēm būs skatāma arī leļļu teātra izrāde Jūlijonkuliņa Ziemassvētki, bet uz muzikāliem piedzīvojumiem un rotaļām ģimenes aicinās Ilga Reizniece. Ziemassvētku Svētdieņu noslēdzošajā koncertā uzstāsies režisors un mūziķis Vladislavs Nastavševs.

Svētdieni organizē pasākumu kultūrvieta Hanzas perons sadarbībā ar festivālu Piena svētki. 

Ieeja Svētdieņos ir bez maksas. Biļetes būs nepieciešamas tikai vakara koncertu apmeklēšanai, tās nopērkamas vien par 5 eiro www.ekase.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja