Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

FOTO: Festivāla Laima Rendezvous Jūrmala pirmā diena noslēdzās ar stāvovācijām ukraiņu baletam Freedom

Festivāls Laima Rendezvous Jūrmala savu atklāšanu piedzīvoja ar Ukrainas baleta Freedom izrādi Buduārs. Festivāls, kas līdz svētdienai turpināsies Dzintaru koncertzālē, sola būt mākslas un emociju piepildīts.

Visas izrādes laikā skatītāji bija dziļā sajūsmā par juteklisko un emocionālo stāstu, ko pasniedza Freedom Ballet dejotāji. Apvienojot deju, baletu un pantomīmu, mākslinieki skatītājus aizveda uz pasauli, kurā katrs varēja atpazīt savas dzīves atspoguļojumu. 

Izrādes galvenais simbols bija skapis, ap kuru attīstījās apburošā izrāde. Freedom baleta dejotāji atdzīvināja dažādus stāstus, slēpjot savas domas, emocijas, fantāzijas un grēkus metaforiskajos dejas toņos.

Laima Vaikule bija sajūsmā par izrādi: "Ar lielu nepacietību gaidīju Freedom Ballet, ar kuru sadarbojos jau daudzus gadus, un biju apburta par izrādes dziļumu un intensitāti. Aplausi pavadīja katru dejas stāstu, apliecinot tā kvalitāti un unikalitāti! Un atgādinu, ka festivāls Laima Rendezvous Jūrmala tikai sāk atklāt savus radošos pārsteigumus! Gaidīšu visus, kas paspēja iegādāties biļetes, piektdien Dzintaru koncertzālē".

Festivāla rīkotāji ziņo, ka augustā festivāls tiks pārraidīts televīzijas kanālā TV3, kā arī Lietuvā, Igaunijā, Armēnijā, Gruzijā, Izraēlā, Uzbekistānā un citur. 

Biļetes uz festivāla koncertiem piektdien un svētdien jau ir pārdotas, taču skatītājiem joprojām ir iespēja iegādāties biļetes uz sestdienas koncertu, kurā kopā ar saviem draugiem un kolēģiem uzstāsies Laima Vaikule.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja