Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Latvijas Televīzija aicina pieteikties TV spēlei Es varu būt premjerministrs!

Latvijas Televīzija (LTV) jau otro gadu aicina aktīvus un erudītus jauniešus no visas Latvijas piedalīties televīzijas spēlē Es varu būt premjerministrs!, portālam Diena.lv pastāstīja raidījuma veidotāji.Piecu raidījumu cikla Es varu būt premjerministrs! mērķis ir mainīt Latvijas nākotni un veidot labāku valsti, meklēt aktīvi domājošu paaudzi, kuri ir gatavi cīnīties un aizstāvēt savu viedokli par dažādām ar valsts pārvaldi un starptautisko politiku saistītām tēmām, kuriem ir jaunas idejas valsts attīstībai un kuri redz sevi nākotnē valsts priekšgalā.

Par televīzijas spēles dalībnieku var kļūt ikviens jauns cilvēks vecumā no 18 līdz 30 gadiem neatkarīgi no savas politiskās pārliecības, pieredzes un ambīciju apmēra. Pretendentiem jāizveido video materiāls līdz 60 sekundēm, kurā jāatbild uz jautājumu - Kāpēc es domāju, ka varu būt premjerministrs? Materiāls kopā ar spēles dalībnieka anketu līdz 5. septembrim jānosūta uz e-pasta adresi [email protected] vai pa pastu uz adresi: Es varu būt premjerministrs!, biedrība Jaunās demokrātijas centrs, Blaumaņa iela 11/13-12, Rīga, LV-1011.„Pagājušā gada raidījuma pieredze mūs pārliecināja, ka Latvijā ir daudz erudītu un drosmīgu jaunu cilvēku, kuriem ir liels potenciāls un ambīcijas, kuri ir radoši un inovatīvi un par kuriem var teikt, ka viņi nākotnē vadīs valsti. Raidījums dos iespēju jauniem cilvēkiem no visas Latvijas cīnīties par savām idejām un redzējumu. Mēs vēlamies ieinteresēt jauniešus iesaistīties politikā un valsts pārvaldē, jo šodien, iespējams, vairāk kā nekad, valstij ir nepieciešami jauni talantīgi līderi,” stāsta raidījuma producents Gints Grūbe.  Atlasot dalībniekus TV spēlei, raidījuma komanda dosies uz lielākajām pilsētām, lai tiktos ar pretendentiem no visas Latvijas - Liepājā tas notiks 9. septembrī, Jelgavā - 12. septembrī, Cēsīs - 14. septembrī, Daugavpilī - 16. septembrī un Rīgā - 19. septembrī. Savukārt skatītāji Es varu būt Latvijas premjerministrs! spēles atlasi LTV1 ēterā varēs vērot no 28. septembra piecus trešdienas vakarus pēc kārtas. Spēles noslēguma raidījumā 26. oktobrī noskaidrosies spēles uzvarētājs, kas saņems naudas balvu Ministru prezidenta mēneša algas apmērā. Naudas balvu nodrošina Latvijas Krājbankas Starptautiskā Jauniešu un Studentu norēķinu karte. Par TV spēles dalībniekiem varēs balsot ikviens interaktīvā telefonbalsojumā. Spēli vadīs žurnāliste Baiba Strautmane, žūrijā būs bijušie premjerministri, žurnālisti, politologi un sabiedrības viedokļu līderi.TV projekta tapšanu atbalsta Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, Eiropas Savienības programma Jaunatne darbībā, Sorosa fonds Latvija, Amerikas Savienoto Valstu vēstniecība, Latvijas Krājbanka, informatīvie atbalstītāji - portāls delfi.lvTV raidījums _Es varu būt premjerministrs! _ir licencēts un veidots sadarbībā ar Kanādas sabiedrisko televīziju Canada Broadcasting Corporation ( CBC ). Šī formāta raidījumi guvuši plašu popularitāti un augstus televīzijas reitingus Kanādā (CBC), Bulgārijā, Lielbritānijā (BBC), Vācijā (ZDF). 2008. gadā raidījums nominēts Starptautiskajai EMI balvai par labāko televīzijas pārraidi izklaides jomā. Spēli producē Jaunās demokrātijas centrs un filmu studija MistrusMedia sadarbībā ar Latvijas Televīziju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija piedalās Frankfurtes grāmatu tirgū

Laikā no 16. līdz 20. oktobrim Latvija ar nacionālo stendu piedalīsies Frankfurtes grāmatu tirgū (Frankfurter Buchmesse), kuru šogad apmeklēs ne tikai izdevēji un rakstnieki, bet arī Latvijas R...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja