Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Meļi, ciniķi vai plānprātiņi?

Biju jau šorīt sagrasījies nosūtīt saviem lasītājiem šo te pūkaino burveklīti http://www.youtube.com/watch?v=MVV_HXtEbLo&feature=player_embeddedun savu virtuālo sveicienu jums saulainajā vulkāniskā pavasara dienā parakstīt ar frāzi Pilsoņi, esiet modri - Viņi mūs vēro!, kad pastkastē iekrita svaigā avīze DIENA, protams.

Tās "vāku" rotā jautājums **KURŠ MELO**?Saskaitot, ka par ģenerālprokurora Jāņa Maizīša pārvēlēšanu uz trešo pilnvaru termiņu ar podziņu PAR esot balsojuši 60 (sešdesmit!) no sēžu zālē esošajiem Saeimas deputātiem, var padomāt nevis KURŠ, bet KURI melo – jo balsošanas rezultāti, kā zināms, ir 45 (četrdesmit pieci) PAR, 47 (četrdesmit septiņi) – PRET.O.K. Būsim reālisti.Nekur nav teikts, ka jelkādam no Saeimā vēlētajiem "tautas kalpiem" būtu tik sīkām vienībām kā ne tādu vien cirku Saeimas un citos varas gaņģos pieredzējušām žurnālistēm kā Inārai Eglei un Baibai Rullei jāatbild (un, pie tam – sakot patiesību) uz jautājumu par aizklāto balsojumu.Taču situācijas traģikomisms slēpjas faktā, ka potenciāli melojušie PIECPADSMIT (!!!) deputāti taču labi ZINA, ka žurnālisti savu darbu izdarīs līdz galam – nopublicēs atbildes.Un tad rodas loģisks jautājums – VAI TIEŠĀM MŪSU DEPUTĀTI (melojušie) IR TĀDI PLĀNPRĀTIŅI (no vārda plāns – netālredzīgs – prāts, nekā klīniska), ka nesaprot – ar šiem meliem viņi ELEMENTĀRI APKAUNO un būtībā padara PAR IZSMIEKLU visu SAEIMU. JO SAEIMA TAGAD IR VIETA, KURAI NAV VĒRTS NE TIKAI TICĒT, BET PAT UZTICĒTIES.Vai šāds spriedums – ka **VISA **Latvijas Republikas Saeima ir **ĀKSTU, MEĻU, GĻĒVUĻU BARS** – bija politiskais aprēķins, ar kuru rēķinājās tie, kas vakar darīja to, ko nu viņiem ļāva – atvainojos! – izļurkājusies kā vecas govs pakaļa sirdsapziņa? Melot, acīs skatoties.

Jo ar tām politiskajām organizācijām ir tāds joks, ka, tiklīdz viens no kompānijas muld, tā par muldoņām uzskata visus.

Atgriežoties pie kaķīša, kurš "mūs vēro" – mīļās POLITISKĀS PADAUZAS, vai Jums nešķiet, ka arī jūs vēro? Bail no Dieva soda nav?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja