Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Pirmo reizi Latvijā notiks īsziņu ātrrakstīšanas čempionāts

Priekšapmaksas sarunu karte "Zelta Zivtiņa", sadarbībā ar Nokia, pirmo reizi Latvijā rīko SMS (īsziņu) rakstīšanas čempionātu. Pasākums notiks divās kārtās – sākot ar 13.septembri, pusfināli norisināsies Valmierā, Liepājā, Jelgavā, Daugavpilī un arī Rīgā, savukārt Lielais fināls – 27.septembrī Rīgā, pie Kongresu nama.

"Ņemot vērā lielo īsziņu sūtītāju īpatsvaru Latvijā, nolēmām sarīkot īstu čempionātu, lai noskaidrotu, kurš Latvijā spēj visātrāk un gramatiski pareizāk uzrakstīt īsziņu. Šāda veida sacensības, kuru mērķis ir noskaidrot ātrāko rakstītāju, vairākās valstīs notiek regulāri. Lūkosim, varbūt Latvijā tiks fiksēts arī Ginesa rekordu grāmatas cienīgs rezultāts", atklāj Jānis Spoģis, "Tele2" mārketinga direktors.

Zelta Zivtiņas SMS Čempionāta dalībniekiem uz īpašajiem Nokia N sērijas mobilajiem tālruņiem, būs jācenšas uzrakstīt viena konkrēta satura īsziņa, ievērojot divus būtiskākos noteikumus – ļoti ātri un gramatiski pareizi. Katrs pusfināla uzvarētājs kvalificēsies Lielajam finālam Rīgā, kur būs iespēja cīnīties par Latvijas pirmā ZZ īsziņu ātrrakstīšanas čempiona statusu un iegūt naudas balvu Ls 1000.

Lai pieteiktu savu dalību Zelta Zivtiņas SMS čempionātā, nepieciešams reģistrēties iepriekš, jo dalībnieku skaits katrā pusfinālā ir ierobežots. Lai reģistrētos, dalībniekam uz numuru 1616 jāsūta īsziņa ar tekstu, kurā minēta pusfināla norises pilsēta, dalībnieka vārds un uzvārds, kā arī vecums. Pēc īsziņas nosūtīšanas, dalībnieks saņems apstiprinājuma īsziņu par veiksmīgu reģistrāciju.

Reģistrēšanās pusfināliem - Liepājā vai Valmierā līdz 12.septembrim plkst. 14:00, Jelgavā vai Daugavpilī – līdz 19.septembrim plkst. 14:00, Rīgā – līdz 26.septembrim plkst. 14:00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja