Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Portāls izsola vakariņas ar slavenībām

Divas nedēļas - no 1. decembra līdz 15. decembrim – Latvijā norisināsies vēl nebijusi izsole, kurā ikviens varēs noteikt savu cenu par iespēju doties bezmaksas vakariņās uz labākajiem Rīgas restorāniem kopā ar kādu no ievērojamākajām Latvijas personībām. Izsolē iegūtā naudas summa kā dāvana Ziemassvētkos tiks ziedota bērnu sociālās aprūpes centram Teika telpu labiekārtošanai, informē projekta sabiedrisko attiecību pārstāve Ieva Vītola.

Jaunais sludinājumu un izsoļu portāls percunpardod.lv piedāvā unikālu iespēju pavadīt vakaru un ieturēt bezmaksas vakariņas restorānos Gastronome, B-Bārs vai Gourmand kopā ar kādu no 10 izsoles dalībniekiem, spilgtām un sabiedrībā pazīstamām personībām - Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču, bijušo a/s Hansabanka valdes priekšsēdētāju, finanšu eksperti un programmas augstskolu beidzējiem Iespējamā misija valdes priekšsēdētāju Ingrīdu Blūmu, ekspolitiķi un uzņēmēju Māri Gaili, reklāmas aģentūras !MOOZ radošo direktoru Ēriku Stendzenieku, aktieri Juri Žagaru, dziedošo aktrisi Veroniku Plotņikovu, aktieri un režisoru Jakovu Rafalsonu, dziedātāju Lindu Leen, mūziķi Mārtiņu Freimani un Maxima efektologu Centi Ūbeli.


„Šīs vakariņas ir lieliska iespēja satikties un personīgi iepazīties ar cilvēku, kuram es šķietu interesants. Reizē tas ir zināms risks, jo varbūt izrādīsies, ka es tomēr esmu savādāks. Kas attiecas uz mani - tad man patīk riskēt un izmēģināt dažādas jaunas lietas, turklāt - paēst vakariņas man nešķiet nekāds upuris, it sevišķi, ja zinu, ka ar to es palīdzu bērnu nama bāreņiem,” saka uzņēmējs Māris Gailis.

Piedalīties izsolē varēs ikviens reģistrētais portāla percunpardod.lv lietotājs. Izsole ilgs 2 nedēļas, no 1. līdz 15. decembrim. Izsoles uzvarētāji būs tie, kuri par vakariņām ar izvēlēto personu būs solījuši visvairāk. Sākotnējā vakariņu cena ar kādu no desmit slavenībām ir tikai Ls 5. Lai solītu vairāk, reģistrētam portāla lietotājam ir jāizvēlas viņu interesējošs VIPs un jāieraksta sava cena, kas ir par vismaz Ls 1 augstāka par iepriekš solīto. Nauda tiks iekasēta tikai no tiem dalībniekiem, kuru solītā cena par iespēju doties vakariņās ar slavenību būs visaugstākā izsoles noslēguma brīdī – 15. decembra plkst. 20.00. Uzvarētāju vārdi tiks paziņoti portālā percunpardod.lv 17. decembrī. Savukārt par vakariņu norisi regulāri informēs nedēļas laikraksts MK-Латвия.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja