Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +3 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Turpinās pieteikšanās starptautiskajai mediju nometnei Young Media Sharks

No 19. līdz 25. augustam Latvijā norisināsies pirmā starptautiskā mediju nometne Young Media Sharks, kas pulcēs jauniešus no visas Latvijas un labākos dažādu nozaru profesionāļus no Latvijas un ārzemēm, informēja nometnes pārstāve Kristīne Urbacāna.

Young Media Sharks pamatuzdevums ir izglītot jauniešus un citus interesentus par to, kā ar mūsdienīgām metodēm veidot komunikāciju par dažādām aktuālām tēmām un veicināt sabiedrības līdzdalību. Tāpat Young Media Sharks veicina tādu mūsdienīgu prasmju apgūšanu, kas nepieciešamas teju katram topošajam un esošajam profesionālim neatkarīgi no izvēlētās darbības jomas.

Young Media Sharks nodrošinās izcilu speciālistu dalību, kuri ar savām zināšanām un praktiskajām nodarbībām palīdzēs apgūt mūsdienīgai komunikācijai noderīgās prasmes. Ārzemju pasniedzēji nometnē ieradīsies no ASV, Ēģiptes, Krievijas un Armēnijas. ASV pārstāvēs Arizonas Universitātes Valtera Kronkaita Masu komunikācijas skolas pasniedzējs, Emmy televīzijas balvas ieguvējs Džims Džeikobijs, Ēģipti – Karīms Avadalla, Krieviju – Olga Lazitski. No Latvijas nometnē piedalīsies organizāciju psihologs Uldis Pāvuls, reklāmas meistars Gatis Mūrnieks, TechHubRīga dibinātājs Ernests Štāls, filoloģijas zinātņu doktors Guntis Pakalns, Rīgas Stradiņa universitātes Komunikācijas katedras vadītāja, sociālo zinātņu doktore Anda Rožukalne un citi izcili savas jomas profesionāļi.

Plānots, ka nometnē piedalīsies 50 vidusskolēnu no visas Latvijas. Pieteikšanās nometnei turpinās līdz 15. jūlijam. Potenciālajam dalībniekam ir jāaizpilda pieteikuma anketa, jāizklāsta sava līdzšinējā pieredze sabiedriskajā darbā, kā arī jāuzraksta eseja par tēmu Kāpēc es gribu piedalīties Young Media Sharks nometnē?. Šī informācija jānosūta Young Media Sharks organizatoriem, izmantojot pieteikuma formu:

Informācija par pieteikšanos nometnei video formātā šeit:

Dalība nometnē ir bez maksas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Paldies par patiesību! Aktrisi Rasmu Garni pieminot

Viņu varētu būt gleznojis Valdemārs Tone. Arī Nacionālā teātra aktrisei Rasmai Garnei piemita īpašā, latviešu sievietei raksturīgā emocionalitāte un gaišā pievilcība, kas gleznotāju tā vald...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja