Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Aiztur piecas personas par mēģinājumu pārvietot 120 000 cigarešu

Aizvadītajā diennaktī robežsargi sadarbībā ar Valsts policijas (VP) darbiniekiem aizturēja piecas personas, kuras pārvietoja melnās polietilēna plēvēs ietītas 12 kastes ar 120 000 cigarešu.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts robežsardzē, Daugavpils pārvaldes robežsargi sadarbībā ar VP darbiniekiem Krāslavas novadā Kaplavas pagastā aptuveni kilometra attāluma no valsts robežas aizturēja piecas personas, kuras pārvietoja melnās polietilēna plēvēs ietītas 12 kastes ar kontrabandas cigaretēm - kopumā 120 000 cigarešu. Divi Latvijas pilsoņi tika aizturēti meža masīvā, bet vēl trīs Latvijas pilsoņi mēģināja bēgt un tika aizturēti tikai pēc vajāšanas kādā viensētas pagalmā.

Kriminālprocesa tālākās darbības veic policijas amatpersonas.

Savukārt lidostas Rīga robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka uz Londonu izceļojošs Latvijas pilsonis nevar uzrādīt derīgu ceļošanas dokumentu. Persona mēģināja izceļot ar Latvijas Republikas atgriešanās apliecību. Tika noformēts lēmums par liegumu personai izceļot no valsts.

Grebņevas Robežsapsardzības nodaļas robežsargi pierobežas joslā Kārsavas novada Malnavas pagasta Grebņevas ciemā ārpus valsts nozīmes ceļa konstatēja divus Latvijas pilsoņus bez speciālām caurlaidēm. Personām tika noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Otrdien, 30.jūnijā, Valsts robežsardzes amatpersonas kopumā uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 33 likumpārkāpumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas