Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vīrietis izkrāpj liepājnieces auto, bet iekrīt, braucot reibumā

Piektdien Valsts policijā saņemta informācija no kādas sievietes par to, ka viņai Liepājā ir izkrāpta automašīna. Viņa internetā ievietojusi sludinājumu, ka pārdod savu automašīnu, uz ko atsaucies kāds vīrietis. Šobrīd Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un notiek pirmstiesas izmeklēšana.

13.novembrī vīrietis, potenciālais automašīnas pircējs, atsaucoties uz sludinājumu un pēc vienošanās, ieradies uz norunāto vietu un, izmantojot uzticēšanos un apvārdojot sievieti, uzstājīgi un ar viltu panāca vēlamo – sieviete atdevusi viņam automašīnas atslēgas, kā rezultātā viņš ar automašīnu aizbraucis. Vīrietis bija solījis naudu par automašīnas iegādi pārskaitīt, taču tā kā tas netika izdarīts, 15.novembrī sieviete Valsts policijā uzrakstīja iesniegumu par izkrāptu automašīnu.

Valsts policija, reaģējot uz saņemto informāciju, minēto transportlīdzekli tajā pašā dienā apturēja Liepājā, Brīvības ielā. Veicot alkohola pārbaudi izelpā, konstatēts, ka vīrietis to vadījis, būdams alkoholisko dzērienu ietekmē. Viņa izelpā konstatētas 0,72 promiles alkohola, tāpat vīrietim nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Valsts policijā ir uzsākti kriminālprocesi par izkrāptu automašīnu un par transportlīdzekļa vadīšanu, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē un bez tiesībām.

Valsts policija aicina iedzīvotājus pirms darījuma slēgšanas izvērtēt visus iespējamos riskus un vēlams preci nodot pircējam klātienē tikai pēc tam, kad saņemta samaksa. Darījums klātienē pasargās abas puses – gan pārdevēju no naudas nesaņemšanas un arī pircēju no preces neiegūšanas. Tāpat būtu ieteicams piefiksēt preces pirkšanas-pārdošanas faktu un pārdevēja-pircēja datus, jo tādā gadījumā būs iespējams vieglāk pierādīt iespējamo krāpšanu.

Top komentāri

komēdija
k
Stulbā,un vēl stulbāks !
Paldies policijai par labo darbu!
P
!
Fēliks
F
Tie Kurzemē vienmēr tādi bēdu brāļi
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas