Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Burkovskis LR vietā jaunu darbu pagaidām nemeklēs

Latvijas Radio (LR) raidījuma Kā labāk dzīvot? vadītājs no septembra vairs nebūs Haralds Burkovskis, _Dienai _apstiprināja LR ģenerāldirektors Dzintris Kolāts. LR ar viņu vairs neslēgšot jaunu autorlīgumu, jo viņš savu darbību izvērsis plašumā, iesaistoties ļoti dažādos projektos un «tik plaši izplatīts brends vairs neidentificējas ar kaut ko vienu», stāsta LR šefs. Viens no pēdējiem redzamākajiem H. Burkovska projektiem ir LNT diskusiju raidījumu vadīšana. Jāatgādina, ka tajos eksperti saskatīja apvienības Par labu Latviju slēptās aģitācijas pazīmes.

Dz. Kolāts nenoliedz, ka viens no argumentiem esot bijis arī H. Burkovska iesaistīšanās reklāmās, taču tas neesot bijis vienīgais, jo ekspertiem bija dažādi viedokļi par to, vai Kā labāk dzīvot? ir tāda žanra raidījums, uz kuru attiecas likuma ierobežojums raidījuma vadītājam piedalīties reklāmās.

H. Burkovskis, uz jautājumu, vai nevadīs LR raidījumu, ceturtdien atbildēja, ka neko par to nezinot, jo neviens ar viņu neesot runājis. Dz. Kolāts norādīja, ka tā ir taisnība, jo ar H. Burkovski viņš esot runājis pēc Dienas zvana. Dz. Kolātam jau esot padomā cits kandidāts raidījuma vadīšanai, taču tā vārdu viņš pagaidām neatklāšot.

Piektdien BNS H.Burkovskis atzina, ka nav pārsteigts par LR vadības lēmumu nepārslēgt jaunu autorlīgumu, bet pagaidām nav domājis par cita darba meklējumiem tā vietā un par to negrasās izlemt vēl vismaz līdz rudenim. Lai arī bija pieļāvis, ka darbu vēl varētu turpināt LR, H.Burkovskis nevienā brīdī to neesot uztvēris kā nemainīgu un stabilu vērtību.

"Tas nekad nav bijis tā granītā cirsts, ka man tur būtu jāpaliek," noteica žurnālists, piebilstot, ka "nekas nav mūžīgs" un kā viņš varot būt tikai pateicīgs par tiem pieciem gadiem, kas bijuši doti darbam ar LR klausītājiem.

Vaicāts par tālākiem darba plāniem, ja atbrīvosies šis laiks viņa dienas ritmā, H.Burkovskis atzinis, ka patlaban absolūti par to nesatraucoties. Viņš gan vērsa uzmanību, ka jau līdz šim ir iesaistījies pietiekami daudzos projektos komunikāciju jomā, lai būtu darba pilnas rokas, taču patlaban viņš esot atvaļinājumā un pievērsies mitekļa remontam, tādēļ kādu laiku citus plānus nepārcilāšot - "vismaz līdz septembrim".

"Jābauda ir tagadējais nevis jāžēlojas par nākotni - tas pat bībelē ir teikts," optimistiski piemetinājis H.Burkovskis.

(pievienotas pēdējās četras rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas