Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna
Divus mēnešus pirms EP vēlēšanām tikai 25% pilsoņu plāno balsot

Jādomā, kā vilināt vēlētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Te nav ko domāt
T
Jāsvītro!
Vēlētājs
V
Un ar ko tad Sandra Kalniete un Valdis Dombrovskis vēlētājus vilinās?
Edvins Eglitis
Tikai ar maldinasanu
  • 1
  • 0
neticu nevienam
n
Kad solītais tiks izpildīts, tas ir, ja vārdi saskanēs ar darbiem, i nevajadzēs nevienu nekur vilināt.
NEBALSOTĀJS
N
NEBALOŠU PAR LATVIJAS NODEVĒJU VALDĪBU !
>Nebalsotājam
&
tu to labāk ieskaidro latviijciem, ka par zagļiem no Nesaskaņas nevar balsot.........
  • 2
  • 1
Uģis
U
Un kas te kādam daļa kā rīkosies viens NEBALSOTĀJS?
  • 1
  • 0
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET, CIK KREMLIS IR SAMAKSĀJIS PAR LTV PAKĻAUŠANU SEV?
Kremlis>Huugo
K
daudz.........
  • 1
  • 0
lili
l
Nepiedalisos vispar un zinu ka ta rikosies mani loti daudzi pazinas....Neredzu nevienu kurs butu prieks Latvijas tautas ....nevienu....redzu tikai Briseles "kaposta"gribetajus...
bet>lili
b
Ja esi tik politisks tad jāiet uz politiku un situācija jālabo.Mājās sēžot tā pati no sevis nemainīsies...
  • 2
  • 0
:)
:
Noteikti iešu un balsošu,par Ždanokas kundzi,lai visādi haļavščiki un slaisti un tusētāji pie siles,kā dombrovskis,reizniece un pārējie ,tjipa,latvieši saņemtu mazāk procentus!
Nikolais>Edvins
N
Un tas viss tikai pateicoties tadiem latviijciem-edviniem.....
  • 2
  • 0
Edvins Eglitis
Jautajums nav ka vilinat tautu, bet ka vinus manipulet un maldinat. Latvijas medija jau sakusi mums iesmeret to domu ka Vienotibas popularitate ir pieaugusi. Ar 6% atbalstu Vienotiba VARBUT iegus vienu vietu EP. Ja V sanem divas zinasim kaut kas nav pareizi ar velesanas procesi. Kops kura laika Latvijas "latviesu" partijam rup Latvijas iedzivotaja labklajiba? Es uzskatu EP kandidati no Latvijas "latviesu" partijam grasas uz EP savtigu noluku del. Izpeti katru kandidatu kritiski. Varet sadus paciest pasvaldibas bet ne Eiro Parlamenta. TAMDEL, uzskatu balsot par Krieviem EP velesanas ir loti slipets, viltigs strategisks gajens. Pareizi, Latvijai vispar nulle ietkmes Eiropas politika, un paradis pasaule kas Latvija patiesam ir: maza atpalikusi bijusa padomju komuinstu valsts, kur ta komunistu puntieresana vel arvien rulee!
  • 5
  • 0
VVZ
V
Briseles varza sastāv no 751 parazīta, Latvijas astoņi parazīti neko ietekmēt nevar, tāpēc šīs vēlēšanas ir farss. Eiropā ir pietiekami kolaboracionistu- tur eksistē tādi latvu tautas dēli un meitas kā Nils Muižnieks, Ilze Brands- Kehris, mīkstmiesis un grūtgalvītis Valdis Dombrovskis un vēl daudzi citi- Kremļa puiši un meitenes, Hiacinte Kalnietes kundze un pārējie. Ejiet pa gaisu kā vālodzes!
Kainšvainlībtdihs
K
Sodu par nepiedalīšanos un ne to simboliskāko. To kas notiek ja neiet vēlēt, jau ir redzams šodien, negājēji nevis parādā kaukādu pašcieņu, saglabā kaut kādas mistiskas tiesībās un pārējais absurds, bet gan veicina esošo situāciju, un tās attīstību.
rrr
r
Plānprātiņš Priedītis ar savu čekas nikneimu (Udo Ulbergs) jau agri šodien ierindā! Ik pa laikam pašausminos, ka vēl nemaz arī ne tik ļoti sen viņš strādāja universitātē. Un nav vienīgais plānprātis, kas pakļauj saviem murgu izvirdumiem studentus. Reģionālajās augstskolās čum un mudž no tādiem veciem pukšķiem, kas purkšķina savus senīlos domu graudus. Tāpēc tā izglītība mums ir pakaļā, piedošanu par franču valodu.
solon
s
Rokas tā vien niez pievienoties boikotam, bet tādā gadījumā pieaug ticamība, ka pietiks ar kangaru draugu balsojumu lai tiktu iebalsots savējais, Tāpēc uz vēlēšanām IR jāiet.
solon
s
Mani jau esat "novilinājuši" konkrēti. Esmu 101% pārliecināts, ka eirokolhoza parlamentā nav vietas tādiem Latvijas kangariem kā Valdis Dombrovskis, Dana Reizniece Ozola un līdzīgiem Briseles "kāposta" cienītājiem.
Edvins Eglitis
Kas ir savejais? Politikiis kurs prot latviski? Intresanti ka viena Vienotibas sponsoreta aptaujas firma prognoze ka Vienotiba (ar apm 6%) atbalstu iegus 3 EP vietas, bet Saskana ar apm 35% atbalstu iegus tikai 2 EP vietas. KAS TAS IR? Lai iegut 3/8 vietam Vienotibai jabut minimali 38% atbalsts. VIENAI EP VIETAI Vienotiba jasanem ne mazak par 13% Ta Vientibas aptauja firma acimredzot progneze Krieviem un Krievu politikiem vienalga par EP un nebalsos.
  • 2
  • 0
Udo Ulbergs
U
Ideja boikotēt EP vēlēšanas ir laba ideja. Tā parādīs tautas pašcieņas saglabāšanos. Parādīs, ka tautu neapmierina tagadējais kriminālais kapitālisms. Tāpat parādīs, ka tauta neuzticas valdošajai kliķei, tās partijām. Boikots būs apliecinājums ES/EP bezjēdzībai un bezatbildībai, stingri nevēršoties pret ES/EP sistēmā ietvertās LR nacionāli reakcionāro un krimināli oligarhisko režīmu, izmantojot subsidiaritātes principu. Taču elektorāta kāda daļa nepiekrīt boikotam. Galvenais arguments – ja latvieši nebalsos, tad EP iebalsos no Latvijas tikai Ždanoku, Mamikinu u.c. cittautiešus, kuri realizēs Kremļa politiku. Tāds arguments ir aplams. Nekādi nav aizmirstams, kas ir "otrā" LR. "Otrā" LR ir PSKP/VDK projekts, kā rezultātā PSKP/VDK nomenklatūras kadri ekspropriē PSRS sabiedriskos kopīpašumus un maskētā veidā saglabā visā bijušās PSRS teritorijā politisko varu. Tas viss notiek ar vietējo kompradoru un nacionālo nodevēju rokām un sirdi - vietējo valdošo kliķi. Ždanoka, Mamikins u.tml. nekad
NO
N
Ja latvieši nebalsos, tad EP iebalsos no Latvijas tikai Ždanoku, Mamikinu u.c. cittautiešus, kuri realizēs Kremļa politiku. Sis arguments ka reiz nav aplams, bet ir tiesi vieta. Latviesiem uz velesanam ir jaiet un jabalso, lai Usakovs, Zdanoka utml sanemtu procentuali mazaku balsu skaitu un Zdanokas gadijuma neieklutu Eiropas Parlamenta. 2014.gada Zdanoka iekluva Eiropas Parlamenta, tiesi tapec, ka pietruka parsimt latviesu balsu par kadu no latviesu partijam.
  • 1
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas