Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kampars: neesmu nekļūdīgs, bet citām partijām ir kaut kāda greizsirdība

"Neviens cilvēks nemēdz būt nekļūdīgs. Es negrasos apgalvot, ka es esmu nekļūdīgs un ka Jaunais laiks ir nekļūdīgs, bet visi fakti rāda, ka esam izvēlējušies pareizo kursu – to apstiprina ārzemju eksperti, mūsu aizdevēji, ekonomiskie rādītāji pēdējos mēnešos. To redzot pirms vēlēšanām, opozīcijas partijām tomēr laikam kaut kāda greizsirdība ir," tā sava krēsla šūpošanu pirmdien intervijā Latvijas Radio komentēja ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL).

Viņš vērtēja, ka Tautas partijai, kas aizbēga no valdības grūtajā laikā, kā arī LPP/LC, kas visu laiku met sprunguļus valdības ratos, acīmredzot viņš kā persona neesot gana labs, neatļaujot to saimniecisko darbību, ko šie cilvēki vēlas.

Viņaprāt, ir redzama vesela kaudze argumentu, kāpēc opozīcija cenšas bremzēt valdības uzsākto un ekspertu atbalstīto kursu. Savukārt pats A.Kampars esot cilvēks, kuram interesējot konkrēts mērķis, kāpēc viņš strādājot šajā amatā.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā, Saeimā vairākkārt balsojot par pieprasījumu A.Kamparam, kas varētu pavērt ceļu uz viņa demisijas pieprasīšanu, tas tomēr netika atbalstīts. Satraukumu par viņa iespējām noturēties amatā, pēc Dienas iepriekš vēstītā, iepriekš radīja viņa rīcība, iepriekš Privatizācijas aģentūras (PA) vadītāja amatam vienpersoniski virzot pašreizējo PA valdes locekli JL pietuvunāto Ivetu Zalpēteri. Vairākas ar valdību saistītas amatpersonas neoficiāli pieļauj, ka viens no koalīcijas kompromisiem saistībā ar vakanto PA direktora vietu varētu būt atkārtoti tā amatā apstiprināt līdzšinējo tās vadītāju ar LPP/LC līdera Aināra Šlesera ietekmi saistīto Artūru Grantu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas