Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Kampars: neesmu nekļūdīgs, bet citām partijām ir kaut kāda greizsirdība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NLO
N
Kas tur bij ar to Baltkrievijas filiāli.
plaģiāts
p
Šo kursu neizvēlējās Jaunais laiks, bet Godmaņa valdība. Jaunais laisk vienkārši izkropļoja Godmaņa valdības uzsākto reformu.
anonīmais šakālis
a
Redz Repše reāli skatās uz lietām, kamēr Kampars ir labējs ekstrēmists! No Jūsu teiktā: "Izskatās, ka JL iet Godmaņa un Slaktera mīto taciņu un nemēģina grozīt valsts ekonomikas politiku: kam ir, tam ņemt; kas ņem - lai ņem; ", būtu jāiet pretējā virzienā un steidzami jāsamazina darba ņēmējiem nodokļi (jo tie ir visvairāk apkrautie)? Kampars ir pret jebkādu racionālu nodokļu politiku, tajā skaitā pret progresīvo nodokli. Progresīvais nodoklis nav nekāds komunisms vai sociālisms, tas ir zinātniski pamatots instruments ekonomikas attīstīšanai. Kā ar tādiem tumsonīgiem uzskatiem var būt ekonomikas ministrs??? Progresīvais nodoklis nozīmē to, ka pirmās nepieciešamības preces un pakalpojumi netiek aplikti ar ienākuma nodokli - pārtika , komunālie maksājumi, dzīvokļa īre, mazlitrāžas auto, izglītība, medicīna. Bet tie tēriņi, kas pārsniedz pirmās nepieciešamības minimumu, līdzekļi, no kuriem var sākt atļauties audi A6, ceļojumu uz Ēģipti, zelta rotaslietas, katru dienu ēst restorānā, jāapliek ar progresīvo ienākuma nodokli. Ekonomikai tas ir arī izdevīgi, jo mazie ienākumi visi tiek tērēti Latvijā, kamēr lielo ienākumu īpašnieki tērējas ārzemēs vai iepērk ārzemēs ražotas preces. Par darba auto nodokli, te ir arī diskriminācija, jo parasts darba ņēmējs par savu auto samaksā gan ienākuma, gan sociālo nodokli, kamēr tie ar darba auto to izmanto bez nodokļiem. Lai novērstu diskrimināciju un iespēju Eiropas tiesā no Latvijas piedzīt miljonus, iesaku privātajiem auto pircējiem atmaksāt no valsts budžeta samaksāto ienākuma un sociālo nodokli.
Barons Manteifels
B
Man nav receptes konkrētai sistēmai, bet ikvienam politiķim būtu ar savu galvu un naudu jāatbild par pieņemtiem lēmumiem. Pie tam - lai daudzmaz sakarīgais JL atbild uz jautājumu: Parex - vajadzēja vai nē; aizdevums - lietojam vai nē; LV nākotne - kāda? Manuprāt politikas pamatakmeņi LV: vairāk darba devēju, Griba maksāt nodokļus, zinot, ka tie aizies ceļiem, skolām, kultūrai, attīstībai, ne degradētiem pabalstiem (es nedomāju pensionārus un tos, kam tie pienākas pēc būtības); valsts likumu un pārvaldes vienkāršošana līdz minimumam - 2-3 ministrijas vai departamenti; pārsimt ierēdņi, minimāla kontrole un liekēdība. Reāli tas nozīmē valsts būvi no jauna, jaunas sliedes un PILNĪGI visus jaunus cilvēkus! Lai arī starp Saeimas dirsdeldētājiem atrodu ap 8-10 gudrus lietpratējus, tomēr.... Labāk sākt no Nulles, nekā cerēt, ka līka lazda taisna taps....
gatis
g
tagad ir!
Pičuks
P
Kā Artis domā - vai viņa izteikumi par dienesta auto nodokli kā kļūdu un Einara izteikumi, ka viss ir pareizi liecina par PAREIZU politiku vienas partijas ietvaros? Vai valsts finansu politikas mazspēja 20 gadu garumā obligāti ir realizējama ar to cilvēku rokām, kas naudu nopelnījuši paši un pēc būtības nav nevienam parādā... Izskatās, ka JL iet Godmaņa un Slaktera mīto taciņu un nemēģina grozīt valsts ekonomikas politiku: kam ir, tam ņemt; kas ņem - lai ņem; kas nav vajadzīgi - pierādīsim, ka ir utt. P.S. Man AK ir licies viens no sakarīgākajiem cilvēkiem JL, bet... pēdējo mēnešu tukšpūšana...
NPPIP Viesturs
N
Šai rakstā nav runa par AŠ2. Laikam kārtējais izskalotais, kam arguementu vietā ir meklēt vainīgos, nevis cīnīties par Latvijas ekonomikas stāvokļa uzlabošanos.
Fans
F
Raimonds Pauls,daudz nerunā par politiku,bet ja saka ,tad tikai patiesību,ka tagad noņemt ekonomikas ministrijas vadību no trases,kad līdz vēlēšanām palikuši daži mēneši ir Saeimas negudrs darbs un kaitniecība valstij.Tātad joprojām arī TP ir vēl dzīves un darba sajēgu nepazaudējuši deputāti.
r
r
Viena lieta gan - JL izskatās nedaudz atslābis. Vajag vairāk piesaistīt tautsaimniekus un izvirzīt sev un sabiedrībai jaunus, pozitīvus un sasniedzamus mērķus.
gatis
g
A man patīk aš2 - izšeptē valsti līdz kliņķim un nemaz nejūtas neērti. Kaut gan, ja jau šie laužas pie siles, tad viss tomēr vēl nav nofenderēts.
maitu lija
m
Mnjā, lai nu kas, bet Kampars ir staigājošs parunas - "nekļūdās tikai tas, kurš neko nedara", apstiprinājums. Viņš ir nekļūdīgs, jo neko nedara, un neko nedara, lai būtu nekļūdīgs. Tikai kā ekonomikas ministrs gan viņš ir ne tikai kļūda, bet liels pārpratums.
ieva
i
Man arī Kampars riktīgi patīk !!!
ģimenīte
ģ
Ļoti pareizi Kampars vada ekonomikas ministriju un atgriež cilvēkiem brīvību saņemt pasūtījumus,darījumus,pašam strādāt valsts pārvaldē,ja esi izturējis godīgu sacensību,konkursu.Pamazām tiek likvidētas koruptīvās ,savējo saites biznesā,jo ekonomika un labklājība var iet roku rokā tikai ar godīgu politiku un ka sacensībā uzvar kvalitatīvs,efektīvs darījuma darbs.Parex bizness ir bijis un vēl tagad cenšas noturēt uz korupcijas bāzes bijušie īpašnieki,liekot par viņu kļūdam maksāt ar iedzīvotāju nodokļiem.Prezidents cik zināms tādu saeimas likumu nepienems.
cipars
c
cien. diena vareja aptaujat LTRK, uznemumus, darba deveju un varbut arodbiedribu parstavjus, lai tie bez politiskiem aizspriedumiem salidzina un nosauc pedejo 3 ministru 5 labos darbus un 5 nedarbus.
Tuziks
T
"Viņš vērtēja, ka Tautas partijai, kas aizbēga no valdības grūtajā laikā" !@#$%^&* Ak man dieniņ! Aizbēga. Ko nu? Vai savulaik, spēlējoties ar pagalma bērniem, kad tevi apsaukā par slimu bērniņu, vai sunīti, kas pie sētas rej, bet neko nepanāk, tu arī tā nerīkotos. Neapgalvoju, ka politika ir bērnu rotaļa, bet JL ciniskā attieksme par sabiedrotajiem sev var piedabūt tikai tos, kam svarīgākais ir palikt pie siles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas