Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Partijas vadītājs Raivis Dzintars ar pirmo numuru startēs NA Vidzemes sarakstā

NA lokomotīves vēlēšanās - Dzintars, Melbārde, Šnore, Teirumnieks un Indriksone

Piektdien, plkst. 19, Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) savus kandidātu sarakstus startam 13. Saeimas vēlēšanās iesniegs Nacionālā apvienība _Visu Latvijai!-TB/LNNK (NA).

Nacionāļu līderi Rīgā būs pašreizējā kultūras ministre Dace Melbārde, kā arī Saeimas deputāti Rihards Kols un Ritvars Jansons. 

Vidzemē NA saraksta galvgalī partijas līderis un Saeimas deputāts Raivis Dzintars, Saeimas spīkere Ināra Mūrniece un Saeimas deputāts Jānis Dombrava. 

Kurzemē ar pirmo numuru startēs Talsu novada domes deputāte Ilze Indriksone, bet otrajā un trešajā vietā sarakstā attiecīgi Saeimas deputāte Janīna Kursīte-Pakule un uzņēmējs Artūr Butāns.

Zemgalē pirmais numurs pašreizējiem parlamentāriešiem Edvīnam Šnorem, Imantam Parādniekam un Ingunai Rībenai.

Latgalē NA saraksta galvgali veido Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas rektors Edmunds Teirumnieks, Saeimas deputāte Inese Laizāne un mūziķis, grupas Dabasu Durovys līderis, interešu izglītības pedagogs, televīzijas un radio raidījumu veidotājs Arnis Slobožaņins.


Lasi vēl:


​Līdz piektdienas, 3. augusta, plkst. 12, sarakstus CVK iesnieguši septiņi politiskie spēki - Jaunā konservatīvā partija, Rīcības partija, Latvijas Reģionu apvienība, apvienība Attīstībai/Par!, apvienība Jaunā Vienotība, Zaļo un Zemnieku savienība un partija No sirds Latvijai

Top komentāri

Maitas viltīgi.
M
Visus šmucīgos - Gerhardu, Resnaču, Parādnieku, Bērziņu, Murnieci un citus novākuši, lai nav šmucīgs saraksts. Cerams, ļaudis atcerēs kā šī banda, tikusi pie varas, un ar nacionalitātes birku pie krūts, NAIDĀ siroja.
Viss skaidrs
V
Ja jau krievnacisti - troļļi trako, tad par šo partiju jābalso.
Ha !
H
Jantariks viltīgs. Izvēlējies sev vieglāko vēlēšanu apgabalu. Aizbrauktu uz Latgali un tur atbildētu uz aizmirsto latviešu jautājumiem, izbraukušajos un izmirušajos ciemos. Bailes čomam. Tikai tas zobens viņam galīgi nepiemērots. Būtu labāk nofotografējies ar sniega lāpstu, ar, kuru saņem "aizdevumus" no lūšveidīgajiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas