Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Finanšu ministrija lūgusi skaidrojumu Eiropas Komisijai

NA būšot nepiekāpīga par liegumu ofšoriem

Lai gan Valsts prezidents Raimonds Vējonis otrreizējai caurlūkošanai nodevis grozījumus Publisko iepirkumu likumā un Saeima tos vērtēs, iniciatīvas autori – Nacionālā apvienība Visu Latvijai!–TB/LNNK (NA) – savu viedokli neplāno mainīt. Partija joprojām uzskata, ka zemu nodokļu vai beznodokļu valstīs un teritorijās reģistrētiem uzņēmumiem ir jāliedz piedalīties publiskajos iepirkumos, Dienai teica viens no NA līderiem Gaidis Bērziņš.

Top komentāri

letins
l
Acīmredzot naudasmaisi ar kontiem ofšoros ir izdarījuši spēcīgu spiedienu uz mūsu bezmugurkaulaino prezidentu, tāpēc arī likums ir atmests atpakaļ.
Timurs
T
Vai tad debilais kretins Vejonis ir tik parliecinats un zina ES direktivas tik labi ka ir parliecinat par to ka ES direktivas ir tiesibu normas, kuras atbalsts zaglu, banditu, nodoklu nemaksataju ofsorus? Kapec sis idiots Vejonis nesniedz skaidrojumu Latvijas pilsoniem, kuras ir tas direktivas, kuras atbalsts ofsora kompanijam piedalities konkursos? Par ko Latvijas pilsoni sim idiotam Vejonim maksa tik lielu algu, ja tas neko citu nespej ka atmest likumu , ja kada kuna no sutra ir padraudejusi? Lai idiots Vejonis un Lemberga ministre Rezniece-Ozola paskaidro Latvijas pilsoniem kur ir rakstits ka ES direktivas ir nostajusas zaglu, laupitaju, nodoklu nemaksataju atbalsta pozicijas un lauj ofsorniekiem piedalities konkursos lidzvertigi ar tiem kuri maksa nodoklus.
Vējonis nāk no ZZS
V
Viņam neinteresē NA viedoklis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas