Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Afganistānā krituši divi Latvijas karavīri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ceļapīters augusts
c
ko domāja viņi ejot dienēt uz afgāņiem ?ka viņiem maksās lielu naudu par sauļušanos ?neviens viņus tur ar varu nedzina.mani 44 .gadā krievi dzina uz vācu ložmetējim,par mēneša algu varēju nopirkt rupjmaixes ķieģeli...
anoniimikjim 07:15
a
Atbildeet vajag vai nu peec buutiibas un argumenteeti vai nekaa. Tas, ka Krievija izdariija agresiju pret Gruziju, ir fakts. Tas, ka krievija atnjeema Gruzijai teritoriju, ir fakts. Tas, ka NATO paartrauca balkaanu karus, arii ir fakts. Pret faktiem neliidz ne apsaukaasanaas un krievu zargona vaardinji, ne apsaukaasanaas un bljaustiisanaas.
baigi
b
eu sita raksta autor kur tu saskaitiji 3 karavirus.....Edgars Ozolins atdzima cipa ja......kO AA.????????????
DEPUTATS
D
.............,un kā vārdā??
I.B.
I
No rīta, izbraucot uz ceļa ar mašīnu, visi cer, ka paliks dzīvi. BET , kāda IR STATISTIKA? Kādēļ iet bojā TIK DAUDZ, kur izveidos komisiju? Tāpat ar pašnāvniekiem. 2 cilvēki gājuši bojā Afganistānā...
XXX
X
Lasu, priecājos un lieku zvaigznītes narkologa komentiem. Dzelzs loģika, perfektas vēstures zināšanas (vismaz no mana skatu punkta; neviens cits nav varējis līdz šim arī ko iebilst attiecībā uz pieminētajiem vēstures faktiem) un nevainojama latviešu valoda komentāros. Lasu un uzinu daudzko jaunu.
LKa
L
Kam ir vajadzīga piekrievijas sādža Latvija?
who cares
w
Nespļauj akā.
who cares
w
Intereses kā reiz nav svešas, bet pavisam pie miesas pieaugušas LR intereses...
Varis
V
Nejauc pirkstu ar pats zini ko! Mūrnieces padotie iet bojā dēļ Latvijas pilsoņiem un valsts, Latvijas teritorijā - šie karavīri svešā zemē; svešu interešu dēļ un dzenoties pēc lielas naudas.
garais
g
Neviens viņus tur nesūtīja, paši brauca peļņā kā algotņi. Visskumjākais, ka arī valsts nauda tur tiek tērēt uz urrā...
abu safija
a
74 Пусть сражаются на пути Аллаха те, которые продают мирскую жизнь за Последнюю жизнь. Того, кто будет сражаться на пути Аллаха и будет убит или одержит победу, Мы одарим великой наградой. 75 Отчего вам не сражаться на пути Аллаха и ради слабых мужчин, женщин и детей, которые говорят: "Господь наш! Выведи нас из этого города, жители которого являются беззаконниками. Назначь нам от Себя покровителя и назначь нам от Себя помощника?" 76 Те, которые уверовали, сражаются на пути Аллаха, а те, которые не уверовали, сражаются на пути тагута( сатаны) .Посему сражайтесь с помощниками сатаны. Воистину, козни сатаны слабы. (Kuran sura 4)
lux
l
_latvietis_ Ar varu viņus/karavirus tur neviens nesutīja. Protams, žēl, ka gājušī bojā jauni cilvēki, vecākiem tās ir neaprakstāmas sāpes. Bet pirms pāmetat citiem, ka viņi neko nedara valsts labā, ko esat izdarjis pats? Katrā ziņā mans uzskats ir tāds, ka cilvēki, kas spēj analizēt un spriest, var izdarīt vairāk nakā mūžīgie žēlabnieki, kuriem viss ir slikti, arī tas, ko paši ar nenoipietnu attieksmi pret vēlēsānām sastrādājuši. Un "gudrs" nav lamu vārds. Tas tā. starp citu.
un
u
Es NATO vietā aizietu no Afganistānas. Lai tad modžahedi izbauda robežas ar Krieviju jaukumus.
Kaitniecība
K
Lindas Mūrnieces ierosinājums - ir kaitniecisks Latvijas interesēm. Tāda nedrīkst būt par ministru. Lindai Mūrniecei jādemisionē, jo viņa ir pret parlamenta pieņemto lēmumu. Saeimai steidzīgi jāizskata Lindas Mūrnieces ierosinājums un jāpieprasa no viņas atbildība. Linda Mūrniece ar saviem izteikumiem lej ūdeni uz pretinieku dzirnavām, grauj NATO vienotību. Žurnālisti šo kaitniecisko darbību nedrīkst atstāt bez ievērības. Iekšlietu ministre, kas grauj Latvijas prestižu, nedrīkst vadīt ministriju, kura apkaro noziedzību. Tajā bieži vien bojā iet darbinieki. Tad arī viņiem jāatsakās pildīt dienesta pienākumus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AIZSARDZĪBAS MINISTRA LĪDZJŪTĪBA


Latvijas tauta ir saņēmusi traģisku vēsti. Pildot dienesta pienākumus starptautiskajā operācijā Afganistānā, šonakt kaujā ar nemierniekiem dzīvību zaudējuši Latvijas kontingenta karavīri – seržants Voldemārs Anševics un dižkareivis Andrejs Merkuševs, vēl divi karavīri ir ievainoti.

Sešus gadus Nacionālie bruņotie spēki kopā sabiedrotajiem no 39 valstīm piedalās NATO vadītajā operācijā, lai nodrošinātu stabilitāti karu izpostītajā Afganistānā. Visu šo laiku Latvijas karavīri teicami pilda savus pienākumus – rūpējas par drošību un sniedz savu ieguldījumu valsts atjaunotnē. Tomēr mūsu kopīgie centieni sastopas ar fanātiskiem mēģinājumiem apturēt miera procesu Afganistānā. Šodien mums ir jāatzīst smags zaudējums.

Savā un Aizsardzības ministrijas vārdā izsaku visdziļāko līdzjūtību bojā gājušo ģimenēm, tuviniekiem, draugiem, Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem, kā arī Afganistānas un ASV karavīriem, kuri cietuši zaudējumus šajā kaujā. Šajā smagajā brīdī savās domās un lūgšanās mēs esam kopā ar jums.

Voldemāra Anševica un Andreja Merkuševa piemiņa uz visiem laikiem paliks Latvijas karavīru sirdīs, jo viņi abi pildīja savu pienākumu Latvijas un savas tautas vārdā.

Noliecot galvu un atdodot godu mūsu karavīru piemiņai,

Imants Lieģis, aizsardzības ministrs        

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:

 

Afganistānā gājis bojā Latvijas karavīrs

Bojāgājušais karavīrs pārvests mājās

Misija pabeigta. Vai bija vērts?

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas