Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Parādnieks un Dzintars no Štokenberga grib piedzīt 10 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anarchists
A
Izrādās,ka VL ir tīri prātīgi. Pozitīvi vērtējams ir jebkurš politiskais spēks,kurš ir pret vienoto divkošu bandu ar lupatu lācīti priekšgalā.
vientulais vilks VISU LATVIJAI.
v
jus esat tadi pasi ,,ruksisi,, kas lien pie siles.JA ESAT LATVIJAS PATRIOTI TAD SAKOPJAT VISMAZ LEGIONARU PIEMINAS VIETAS KURZEME. MANKAUNS SKATITIES BRAUCOT PA LIEPAJAS SOSEJU.SIE VECIE VIRI IR PELNIJUSI LAI VINUS GODATU VIENMER UN VISUR.
aradhana
a
Mēs talkojam, cik varam - arī VL! Lielbritānijas nodaļa ir uzņēmusies šefību par latviešu kapiem Brūkvudā, netālu no Londonas. Bet vietu, kuras prasās pēc rūpēm, protams, ir vairāk, nekā uz entuziasma pamatiem spēj uzturēt kārtībā viena organizācija, kurai ir arī citi darbības virzieni. Varbūt arī pats vēlies nākamreiz izbraukt no mājas kādu stundiņu ātrāk un piestāt pa ceļam, lai sakoptu kādu stūrīti?
  • 1
  • 0
bla bla
b
tas ko kurš te apmelojis izlems tiesa, bet tiesas spriedums nebūs visnotaļ ātri. Lai nu kā domāju, ka neko piedzīt tā arī neizdosies. Labākajā gadījumā izdosies dabūt atvainošanos. Varbūt nevajadzēja lietot vārdu ekstremisti, bet par radikāļiem šito pamuļķu brigādi gan var saukt. Radikālisms politika tiek saprasts ar kadas galejas pozicijas ienemšanu kādā ideologiskaja spektra. To , ka VL visradikālākie nacionalisma jautajumos, visradikalakie imigracijas jautajumos, un izceļas ar antisemītismu nav nekads noslepums. Bez tam lai arī pašu biedri nav ekstremisti (tas ir neiet un nespridzina cilvekus un infrastrukturu), tad partija šadus cilvekus ac'imredzami saista. Kā Jūs domājat tas Norvegijas psihopats tāpat vien simpatizē šai partijai? Paskatoties kā šī partija ir uzvedusies vien ir interesanta. Te būs dažas saites- http://www.youtube.com/watch?v=q8jtZ3vKuTY .
ble ble
b
aha, aiz antisemītisma Lielajā talkā ebreju kapus gāja kopt. :D Tad VL ir radikāla partija vai visradikālākā? Tas tomēr nav viens un tas pats. Norvēģijas psihopāts savā simpātiju sarakstā iekļāva visdažādākās partijas, politiķus un organizācijas, tajā skaitā arī Putinu un viņa našistus.
  • 5
  • 0
izdupsēt
i
negrib, zilais?
pietiek
p
Izbeidziet vienreiz tos kumēdiņus. Ar sūd-inu koku jūs visus patriekt no saeima. Puikiņas atkal spēlē kariņus.
ha
h
Nesaprotami komentāri! Par ko brīnaties un kādēļ tik centīgi lamājat VL rīcību? Štokijs sarunāja muļķības un apmeloja VL, loģiska arī VL prasība, lai atbild par saviem vārdiem, vai nu pierāda to patiesumu, vai atvainojas un atsauc tos.
ha
h
Tieši tā - kuram ir taisnība noskaidros ties, bet būtu muļķīgi gaidīt no VL, ka viņi noignorēs Štokija izteikumus, ja viņi uzskata, ka tas melo. Tādējādi viņi tikai dotu piekrišanu, ka jā tie bija VL, kas šāva, ka jā VL ir ekstrēmisti.
  • 2
  • 0
bimbam
b
Vai nu Štokijs ir baigais zābaks, vai arī viņam ir pierādījumi tam, ko saka. Viņš taču pats ir jurists pēc izglītības, un viņam vajadzētu zināt, kas viņam draud par nepatiesu apgalvojumu izplatīšanu!
  • 3
  • 0
Berta
B
Galīgais bērnudārzs, laikam švaki ar sponsoriem. Tagad skaidrs, ka šādus grūtgalvīšus kā VL! neviens negribēs savā kompānijā. Sadarbība ar mūžīgajiem VL ienaidniekiem vien parāda VL divkosīgo dabu. Redzams, ka savulaik Štokenbergam bijusi taisīniba.
who cares => Vārds
w
Kāpēc lai SC censtos? Šo elektorāts ar VL elektorātu nekādi nepārklājas. VL konkurenti ir V labējā daļa PS, SC konkurenti ir V liberālā daļa SCP.
  • 0
  • 0
Vārds
V
cik es saprotu tad par tiem sponsoriem raksta viena un tā pati SC jauniešu brigāde. Malači! Drīz picu atnesīšu. Pagaidām atā;)
  • 6
  • 1
Au
A
Nesapratu - ja Dzintars ir Štokenberga parādnieks, tad kāpēc viņš grib piedzīt no Štokenberga, nevis Štokenbergs no Dzintara?
bimbam
b
".........jo Visu Latvijai! un tās biedriem nav bijusi netieša vai attāla saistība ar atbildētāja minēto gadījumu," uzsvērts prasības pieteikumā." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tad acīmredzot bijusi tieša saistība
who cares
w
Gribēt neeso kaitīgi. Es lēnām sāku gribēt piedzīt naudu no Latvijas Vides, ģeolloģijas un meteoroloģijas centra par pārlieku nelīdzsvarotiem laikapstākļiem, te pārlieku karsts, te milzīgas lietavas...
N
N
Ļoti pareiza rīcība, citādi pļurkst visādas muļķības kā tāda tirgus bāba
Ilze
I
Man nav patīkami cilvēki,protams vīriešu dzimtas,kas matus nēsā bizē,vai tml.,taču esmu vienisprāt ar Parādnieku ,lai atbild Štokenbergs par saviem vārdiem,jo uzskatu,ka šāda apmelojoša mētāšanās ar vārdiem ir sodāma.Un pirmām kārtām tas ir jāprasa no cilvēkiem,kas atrodas tik redzamā vietā,kur piemēru ņem visi iedzīvotāji un itsevišķi jaunatne.
who cares
w
"Man nav patīkami cilvēki,protams vīriešu dzimtas,kas matus nēsā bizē,vai tml." = Nu gan... Tādas muļķības Jūsu vecumā. Cilvēki, kam mati aug uz priekšu, tos sukā uz priekšu, kam uz aizmuguri, tie uz mugurpusi. Visgrūtāk, protams, tiem, kam aug uz sāniem...
  • 3
  • 0
Dr.xy
D
Pareizak butu pieprasit lai Stokenbergu tiesa pec Soda likuma 69.punkta par Latvijas Valsts nodevibu.Un vel pie tam no Valsts amatpersonas puses.Pieradijumus varetu palugt no FBI.
teo
t
Visu Latvijai džeki pareiz dara. Ja gribi muldēt pasakas, tad rēķinies, ka var nākties arī atbildēt tiesā. Ja nevari uzlikt galdā foto vai video pierādījumus par to ka Dzintars ar pielādētu ieroci ir apšaudījis Pabrika māju, tad nav ko runāt niekus nopietnos preses izdevumos. Ar šo stokenbergs ir nokļuvis tirgus bābu kategorijā, kas neatbild par saviem vārdiem. Būs jāatver savs maciņš.
Hičkoks
H
Pareizi.. tādi kā štokijs turpmāk zinās kā vārstīt muti un ko runāt... par bazaru būs jāatbild!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas