Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Pirmajā vakarā Positivus "biedējoši daudz" kriminālprocesu

Valsts policija piektdien mūzikas festivāla "Positivus" laikā Salacgrīvā aizturējusi 14 narkotiku lietotājus un tirgotājus.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa aģentūrai BNS teica, ka policijas Limbažu pārvaldē ierosināti 14 kriminālprocesi saistībā ar narkotisko vielu nelegālu apriti - lietošanu, realizāciju, glabāšanu.

Vēl policija sastādījusi 36 administratīvā pārkāpuma protokolus saistībā ar atrašanos pārāk lielā alkohola reibumā, huligānismu un citiem pārkāpumiem.

Rekšņa norādīja, ka tik liels vienā vakarā ierosināto kriminālprocesu skaits esot biedējošs un pārsteidzošs, jo pērn visa festivāla laikā ierosināti tikai 11 kriminālprocesi. Tā kā sestdien būs "Positivus" kulminācija un daudzi apmeklētāji ieradīsies tikai šajā vakarā, Rekšņa prognozēja, ka pārkāpumu skaits būs vēl lielāks.

Viņa atgādina, ka Salacgrīvas novadā laikā no piektdienas līdz svētdienai policija nodrošinās sabiedrisko kārtību un ceļu satiksmes drošību saskaņā ar plānu un strādās pastiprinātā režīmā.

Policija aicina nesēsties autovadītājus pie stūres alkohola vai citu apreibinošo vielu ietekmē, ievērot noteikto kustības ātrumu, lai neapdraudētu sevi un citus satiksmes dalībniekus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas