Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Saeimas deputāts Ringolds Balodis iestājies NA

Saeimas deputāts Ringolds Balodis pirmdien Nacionālās apvienības (NA) valdes sēdē tika oficiāli uzņemts šī politiskā spēka rindās. Vēlmi pievienoties NA viņš skaidrojis ar viedokļu sakritību daudzos būtiskos jautājumos un iestāšanos apvienībā uzskata par likumsakarīgu savas parlamentārās darbības turpinājumu, vēsta NA.

"Ar NA deputātiem izveidojās lieliska sadarbība gan izvirzot Egilu Levitu par Valsts prezidenta amata kandidātu, gan vadot Zolitūdes traģēdijas parlamentāro izmeklēšanas komisiju, kā arī strādājot Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā un Nacionālās drošības komisijā. Pilnībā piekrītu NA viedoklim virknē problēmjautājumu, piemēram, saistībā ar "čekas maisiem" vai tā dēvētās oligarhu lietas parlamentāro izmeklēšanu. Atšķirībā no citām politiskajām partijām, kam uzsvars uz latviskumu parādās vien priekšvēlēšanu laikā, NA tas ir būtības pats pamats. Esmu pārliecināts, ka pievienošanās NA ir tikai likumsakarīgs manas darbības turpinājums," izklāstījis Balodis.

"Ar Ringoldu Balodi esam sadarbojušies jau partijas Visu Latvijai! pirmsākumā, kad profesors kā konstitucionālo tiesību eksperts sniedza juridiskus padomus vairākos būtiskos jautājumos, tai skaitā izstrādājot Satversmes grozījumu projektu parakstu vākšanai, lai nodrošinātu pāreju uz izglītību valsts valodā," komentējis NA valdes loceklis Imants Parādnieks.

Balodis šī gada janvāra vidū paziņoja par lēmumu izstāties no partijas No sirds Latvijai Saeimas frakcijas, tādā veidā paužot savu kritisko attieksmi pret šīs partijas deputātes Ingunas Sudrabas darbu tā dēvētās "oligarhu lietas" parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītājas amatā. Līdzšinējos trīs mēnešus Balodis strādājis kā neatkarīgais deputāts.

Pagājušajā nedēļā Balodis beidza darbu Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā un tika ievēlēts Cilvēktiesību komisijā, lai sniegtu lielāku pienesumu komisijas darba kārtībā paredzētajiem likumprojektiem.

Top komentāri

Gerda
G
Pienacis pavasaris un politisko mauku riesta laiks- vazasanas laiks, ceriba, ka naklus rudeni pie siles. Loti ceru, ka Latvijas pilsoni par sim politiskajam maukam nekad neveles un pirms rudens saeimas veslesanam so politmauku saraksti tiks izvietotr uz stabilem visa Latvija..
aa
a
Kā tur bija ar to priekšvēlēšanas pastāstu, kur balodis pirms vēlēšanām ēd no rokas, bet pēc tam uzķēza uz galvas.
Kolumbs
K
Viņš NA bija vajadzīgs kā zaķim tr..eris uz astes. Tas ir vīrs, kurš NA izredzes gremdēs...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas