Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vilnītis: Atceļot reorganizāciju, likvidē arī KNAB reģionālo grupu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
Tā nav nekāda reorganizācija, ko veica Vilnītis, - veidot KNABĀ autonomas grupas. Tā ir darbības imitācija. KNAB tiešā pakļautībā lietu vari izmeklēt, kas liedz? Bet Vilnīts atkal kliedz. Saeimā kāds piesedz kontrabandu? Kamēr lieta nav izmeklēta. jāklusē. Kad izmeklēta, nosauc uzvārdu.
IncParaac
I
Huga - saprot že?- Sa-āprot? Arī to? Latgale tumsā - Jutas Strīķes dēļ! Miķelsonu Kārlis - labu gribot - priekšdienām - pēc Bērziņa Viedā - nu tā - kurš cauri seifiem skat' - ieteikuma - sniega motociklus gribēja elektriķiem iegādāt - apmācīt - nu - lai - čik/čik - gotova! Par 500 000 Ls - ta-āda tehnika būtu ...eķ/dva Latgale Gaismā! Ņikā ... Pļukt! At-laist! Stī-ķi! Vil-nī-ti! Par pre-zi! den-tu? Huga/buba! Kļīdz ar mani kūpā! Vil-nīti!"KNAB nav jākontrolē Partiju Tēriņi! Lai "Rīgas Satiksme" kontrolē!" - ietaupīs miļionu - nu - arī - nu - lobi ļauži - nu ietaupīs - i vyss!"
Huga buba
H
Un ar to mēs komentu rakstīšanu no Knāba šodien beidzam,jo jābeidz darbs un par virsstundām mums Vilnītis nemaksā!Pat prēmijas nogrieza!Stipri jau ceram ka lācītis izjās Vilnīti ārā un atgriezīsies jaukie laiki ar prēmijām,naudu seifos undzīvosim atkal kā baltie cilvēki!
mja
m
Žēl ka nav sapratnes par valsts institūciju vadību premjera līmenī.Dombrovskis jau ar nav spējjgs vadtī MK, bet tač vada... kaut ar būtu godīgi pret valsti, ja atkāptos. Vilnītis savu mazspēju ir faktiski pierādījis tikai ar to, ka ja ir priekšnieks, tad sen no darba bija jāizmet vietnieki, kuri nepilda savus pienākumus un priekšnieka pavēles. Jāizmet no darba un jāsniedz DP pieprasījums nodrošināt informācijas nenoplūšanu. Dombrovskis KNAB ir pārvērtis par politiskās izrēķināšanās institūciju. Žēl, ja runa par valsti.
miers
m
Miķelsona kungu uzreiz noņēma no amata, apcietināja, bet, ja buksē vairākus mēnešus KNAB darbība, tad Vilnīša kungs pilnīgi netiek galā ar saviem pienākumiem, VARBŪT TAS ZINĀMĀM APRINDĀM IR IZDEVĪGI. Vai tiešām valstiski to nevar atrisināt? Pašu radītie likumi rada šādu situāciju, kurš uzņemsies atbildību.
lopkopis
l
Man vēl šodien,kā dzīvs ,acu priekšā stāv strīpainais marsietis lietussargu revolūcijas laikā un murminot saukli - atlaist Saeimu,atlaist Saeimu....... Ko tad prasīja lietussargu revolucionāri? Palielināt algas, pabalstus ,prēmijas un šodien izbijušie revolucionāri pilnā rīklē bļauj,ka vainīgs Kalvītis. Jā,Kalvīša vaina bija tā,ka viņš piekāpās,bet kuri tad bija tie,kas izdarīja uz viņu masveidīgu spiedienu? Tie paši,kas šodien ietēŗpušies "glābēju" togās,uzdodas par pestītājiem ar zāģu skaidām pildīto SVF spēļu lācīti priekšgalā.
patiesība
p
Vilnītis pats ir laiskuma,neprāta kalngals,kas negrib strādāt,bet tik dibina reģionālās grupas,lai skaisti izklausītos.Vilnītis ir mūsu paaudzes imitācijas darbības paraugs no kura būtu jāatbrīvojās visos līmeņos.
Vilks
V
Vilnīti vecā zagļu koalīcija arī tāpēc iecēla, lai sagrautu KNAB. Tas jau bija skaidrs no sākuma, ka Vilnītis nav piemērots šim amatam. Tagad, kad KNAB ir novests uz grunti Vilnītis var atkāpties.
XXX
X
drīz tu nosprāgsi, jo tev nebūs auditorijas!
lopkopis
l
Orvela vārdā nosauktā "Vienotības dzīvnieku ferma" pārņem varu Latvijā - rudās lapsas,lāčuki,izkāmējuši vilki,aptaukojušies zaķi un un liels bars dažāda kalibra jenotu. Glābjas,kas var!!!
Pelēkais Vilks
P
Kad reiz pienāks tie laiki, kad vēsture izvērtēs vidējo un sīko ierēdņmaukuļu milzīgo un izšķirīgo ieguldījumu Latvijas valsts iekārtas un pārvaldes sačakarēšanā, sabotēšanā un iznīdēšanā, tad visādu oligarhu, prihvatizatoru un grūtpupadvokātu sniegums tādi nieki vien liksies.
Pelēkais Vilks
P
Un viss šmucīgums tikai tāpēc, ka kāds vārdā nenosaukts lohiņa Dombrovska padotais (visdrīzāk par oranžo mērgļu stipendiju) ļoti sen ilgāk par mēnesi novilcināja atbildi uz KredītVilnīša "reorganizācijas priekšlikumiem", kuri sāka savu ņenovēršamo virzību pēc defolta. Oranžie un citu krāsu ierēdņmaukuļi ir lieli speciālisti uz šitām lietām.
šausmas!
š
Ja priekšnieks nevar sadzīvot ar padotajiem, tad viņam sevi kārtīgi jāizvērtē vai jāiet projām! Izsmiekls ne vadītājs, kurš nestrādā, bet tikai cīnās par savu krēlu, nomelnojot savus kolēģus!
Jā.
J
Te nu ir viens no Dienas oranžajiem kalngaliem ! Tāds raksta pirmais teikums varētu būt tikai ar piebildi " pēc Vilnīša teiktā". Tagad tas ir Dienas pašas apgalvojums par "slikto "Dombrovska rīcību.
Pifs
P
Jaunais knabja šefs būs Vilks, jo uzvārds sākas ar burtu V, tāpat kā apvienībai Vienotība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas