Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ķirsis aicina izslēgt Ždanoku no viņas EP politiskās grupas

Saeimas deputāts Vilnis Ķirsis _(Reformu partija) _nosūtījis iesniegumu Eiropas Parlamenta Zaļo un Eiropas Brīvās apvienības grupas vadītājai Rebekai Harmsai, aicinot viņu izslēgt no politiskās grupas eiroparlamentārieti no Latvijas Tatjanu Ždanoku (PCTVL).

"Pirmkārt vēlos izteikt gandarījumu un pateicību par Eiropas Parlamenta 12.03.2014. pieņemto rezolūciju, kas stingri nosoda Krievijas militāro agresiju Ukrainā un norāda, ka referendums par Krimas pievienošanu Krievijai ir nelikumīgs, kā arī uzsver, ka Krievijas darbības apdraud Eiropas drošību. Eiropas Parlaments noraida Krievijas apgalvojumus, ka tās mērķis aizsargāt Krimas krievvalodīgos iedzīvotājus. Viņi uzsver, ka šie iedzīvotāji nav saskārušies un nesaskaras ar nekāda veida diskrimināciju un nosoda pret Janukoviča politiku vērsto protestu dalībnieku nomelnošanu, kurus Krievijas propaganda sauc par fašistiem.

Vēlos pievienoties Jūsu teiktajam debatēs, ka "Mums skaidri jāparāda Krievijai, ka, ja tā vēlas tikt izolēta, tad tas notiks!" Vēlos Jums personīgi no visas sirds izteikt pateicību sevis un savu vēlētāju vārdā par Jūsu pastāvīgu atbalstu Ukrainas demokratizācijai, Eiro integrācijai un tās teritoriālajai vienotībai.

Man gan izraisa izbrīnu, ka Jūsu vadītās Eiropas Parlamenta - Zaļo un Eiropas Brīvās apvienības grupas deputāte Tatjana Ždanoka medijos izplata klaji nomelnojošu propagandu pret jauno Ukrainas valdību, Ukrainas tautas vēlmi integrēties Eiropas Savienībā un klaji aizstāv Krievijas intereses un tās agresiju pret Ukrainu.10.03.2014. Latvijas Republikas galvaspilsētā Rīgā iepretim Eiropas Parlamenta pārstāvniecībai Latvijā Tatjana Ždanoka rīkoja Krievijas militārās agresijas Ukrainā atbalsta mītiņu, kura laikā tika slavināta Krievijas rīcība un nomelnota Ukrainas jaunā valdība.

Tatjana Ždanoka neaizstāv krievvalodīgo tiesības, bet aizstāv un slavina Kremļa agresiju pret Ukrainu, Batltijas valstīm un Krievijas iedzīvotājiem, kas protestē pret Putina režīmu!

Saistībā ar augstāk minēto aicinu izvērtēt Ždanokas kundzes rīcības atbilstību Eiropas Savienības pamatvērtībām un Jūsu politiskās grupas pamatnostādnēm, un lemt par Tatjanas Ždanokas izslēgšanas no Jūsu politiskās grupas!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē